fcb.portal.reset.password
Ricard Muñoz, en la roda de premsa d'aquest dimarts.

Ricard Muñoz, en la roda de premsa d'aquest dimarts. / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El compte enrere per a la Final Four de la Lliga Europea al Palau Blaugrana ja ha començat. Dissabte dia 3 de maig , a les 18.15 hores (Esport3), el FC Barcelona jugarà la segona semifinal davant el Benfica: “Ells són els campions d’Europa i, en aquest cas, nosaltres som els aspirants”, ha dit Ricard Muñoz en la roda de premsa posterior a l’Open Media Day.

El tècnic ha explicat que l’equip no se sent pressionats per ser els amfitrions ja que “el Barça sempre està acostumat a viure aquesta pressió”. “Sabem que tindrem un gran equip al davant” i que, a més, aquesta temporada “s’han reforçat a la porteria” (amb Guillem Trabal). 

“Tots els detalls compten i hem de tenir molt clar quines són les nostres armes”

Muñoz ha destacat que, en partits decisius com els d’una Final a Quatre, “tots els detalls compten i hem de tenir molt clar quines són les nostres armes”. Precisament, una de les armes del Barça serà el factor pista: “Un Palau ple ens ajudarà moltíssim a competir en les millors condicions”. “Hem d’agrair al club l’esforç que fa per organitzar aquesta Final Four i esperem que sigui un èxit a nivell de públic i d’espectacle”, ha afegit.

A nivell esportiu, l’entrenador ha dit que l’equip “ha d’aprendre de les coses que no hem fet bé en les anteriors finals” i ha comentat que aquesta setmana “hem reforçat algun aspecte psicològic i tàctic”.

“Tenim una gran il·lusió per poder conquerir aquest títol"

El preparador ha destacat que els jugadors han de ser “més equip que mai”, ja que “hi haurà moments en què haurem de saber patir”. També ha declarat que “tenim una gran il·lusió per poder conquerir aquest títol. Per molts jugadors, seria la primera i això ens dóna un plus de motivació”.

Tornar a dalt