Ricard Muñoz: “L’objectiu número u és recuperar l'OK Lliga”

Ricard Muñoz: “L’objectiu número u és recuperar l'OK Lliga”

L’entrenador del Barça d’hoquei patins ha deixat clares les intencions per a la nova temporada Egurrola: “Hem de competir al màxim des del principi i posar-nos les piles des de ja”

L’entrenador blaugrana d’hoquei patins, Ricard Muñoz, i el capità de l’equip, Aitor Egurrola, han comparegut aquest dijous en roda de premsa per parlar dels objectius de la temporada 2013/14. L’equip es troba a El Muntanyà realitzant el seu ‘stage’ de pretemporada.

Recuperar l'OK Lliga i il·lusió per Europa

El tècnic del Barça ha deixat clar quin és el principal repte d’aquest nou curs: “L’objectiu número u està a recuperar l'OK Lliga i lluitar a Europa. No hem d’oblidar que la competició europea segurament és de les més dures que existeixen perquè hi ha rivals molt importants”.  

Tenim il·lusió per entrar en aquesta Final Four, que serà molt dura”, ha dit dit Ricard Muñoz, que ha lloat el sistema de competició europeu: “És una campionat molt obert. Té molt valor competir uns quarts de final contra un equip dur”.

Entre els equips més forts d’Europa, l’entrenador català n’ha dit quatre: “Els de Portugal, com el Porto i el Benfica, i també el Viareggo i el Valdagno”. En l'àmbit espanyol ha destacat l’HC Coinasa Liceo i el Vendrell, que aquest any competirà per primera vegada a la màxima competició europea.

Millorar els resultats de la temporada passada

El porter de l’equip d’hoquei patins, Aitor Egurrola, també ha participat en el ‘Media Day’ amb els mitjans. El capità ha comentat: “L’any passat només vam poder aixecar la Supercopa i aquest any comencem amb la il·lusió d’anar partit a partit. El primer títol que tenim en ment és la Supercopa”.

El jugador català és conscient que l’objectiu de la nova temporada passa per millorar el que es va aconseguir l’any anterior: “L’any passat vam arribar una mica tard a l’OK Lliga i aquest any des del principi hem de competir al màxim i pensar a posar-nos les piles des de ja i competir”, ha conclòs Egurrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut