Ricard Muñoz: “Jugar la Final a Quatre al Palau és un orgull”

Ricard Muñoz: “Jugar la Final a Quatre al Palau és un orgull”

El tècnic i els jugadors del Barça es mostren il·lusionats de poder jugar la fase final de la Lliga Europea al Palau i esperen una gran resposta per part dels aficionats

Després de fer-se públic que el Palau Blaugrana serà la seu de la Final a Quatre de la Lliga Europea d’hoquei patins, la reacció del vestidor blaugrana ha estat unànime. “Jugar la Final a Quatre al Palau és un orgull. Crec que és el millor escenari possible, a tots els nivells -la ciutat, el Palau, l’organització, etc.-. Espero que sigui el Palau de les grans ocasions i que els socis i els aficionats del Barça ens ajudin a superar el duel contra el Benfica”, ha assegurat aquest dimarts Ricard Muñoz, el tècnic blaugrana.

Una opinió compartida per dos dels capitans de l’equip, els dos únics jugadors de la plantilla actual que van guanyar la Final a Quatre de l’any 2008 a Barcelona. “La il·lusió és màxima. Tinc molt bons records d’aquella fase final. Espero que es repeteixi el gran ambient que es va viure i que el desenllaç sigui el mateix”, explica Aitor Egurrola. “Malauradament, em vaig lesionar i vaig haver de veure la final des de l’hospital. Tinc moltes ganes de poder tornar a jugar una Final a Quatre al Palau. A la gent li diria que vingui, vibrarà amb hoquei patins de primeríssim nivell”, apunta Sergi Panadero, que es va fracturar la clavícula a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut