fcb.portal.reset.password
Pla curt de Ricard Muñoz, en el transcurs de l'entrevista

Ricard Muñoz, en el transcurs de l'entrevista / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Un cop finalitzada la temporada 2013/14, Ricard Muñoz ha atès Barça TV i www.fcbarcelona.cat per valorar amb tranquil·litat la feina feta durant tot el curs. “En un club com el Barça i en una secció històrica com la d’hoquei patins tothom dóna per fet que sempre s’han de guanyar tots els títols i això és un error. Només cal retrocedir un any enrere”, explica el tècnic blaugrana. “Ha estat una temporada de somni”, afegeix.
Hem apostat per un estil ofensiu i atractiu i els aficionats ho han agraït
El curs es tanca amb tres nous títols al palmarès de la secció més llorejada del Club (OK Lliga, Lliga Europea i Supercopa d’Espanya) i amb la sensació que l’equip ha rendit a un gran nivell. “Hi ha hagut un increment de públic al Palau. Crec que es deu al fet d’haver recuperat una identitat en l’estil de joc. Hem apostat per un estil ofensiu i atractiu i els aficionats ho han agraït”, afirma Ricard Muñoz, l’entrenador més jove a assolir un doblet.
Hem aconseguit que els jugadors se sentin còmodes i puguin mostrar tot l’hoquei que porten a dins
“Hem aconseguit que els jugadors se sentin còmodes i puguin mostrar tot l’hoquei que porten a dins”, assegura l’entrenador del Barça, que es desfà en elogis cap a tots els components de l’equip: “Hem estat molt coherents i professionals i hem treballat moltíssim per assolir els objectius, des del primer fins a l’últim”. “Tot es pot millorar però hem de tenir en compte la realitat de l’esport. Hi ha rivals de molt nivell i ells també lluiten per guanyar”, sentencia Muñoz.

Tornar a dalt