fcb.portal.reset.password
Ricard Muñoz, dret, en el transcurs de la xerrada amb els alumnes

Ricard Muñoz, en el transcurs de la xerrada / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

Dia intens per a Ricard Muñoz. Després de fer-se pública la seva renovació com a entrenador del primer equip d’hoquei patins blaugrana, s’ha dirigit a l’Escola Joviat de Manresa per compartir els seus coneixements amb un centenar d’alumnes. Josep Piñol, exentrenador de l’hoquei patins formatiu del Barça, ha fet d’amfitrió del tècnic blaugrana i li ha explicat el funcionament i les característiques d’un centre educatiu amb més de 2.000 alumnes.

Els primers que han pogut intercanviar punts de vista amb Ricard Muñoz han estat els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’esports. Muñoz, amb el model Barça com a exemple, ha explicat fórmules per gestionar un equip i ho ha fet a partir de la seva pròpia experiència personal al capdavant de la banqueta blaugrana. La xerrada ha estat molt participativa i els alumnes han mostrat el seu interès per conèixer la realitat que es viu en un equip d’elit.

La figura de l’entrenador

A continuació, Ricard Muñoz ha protagonitzat una segona xerrada amb una vuitantena d’alumnes de segon d’ESO. En aquest cas, el tècnic ha optat per fer una aproximació a l’hoquei patins i s’ha centrat a explicar la figura de l’entrenador. “Per mi hi ha dues qualitats bàsiques que ha de tenir un entrenador: ha de tenir credibilitat i ha de ser coherent”, ha apuntat Muñoz davant l’atenta mirada dels alumnes. Alguns d’ells han arribat un pèl tard a dinar, però aconseguir una signatura del tècnic blaugrana era prioritari.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();