fcb.portal.reset.password
Ricard Muñoz dóna instruccions als jugadors durant un temps mort

Ricard Muñoz, en un temps mort / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

Hi ha moltes ganes de Copa. Ricard Muñoz ha verbalitzat aquest dijous aquesta sensació generalitzada amb aquestes paraules: “La Copa és sinònim d’espectacle! Tenim ganes que comenci”. “Aquest cap de setmana és quan realment comença a haver-hi títols en joc. El triomf contra el Porto no es va traduir en cap títol. Tenim molt clar que la Copa és un dels tornejos importants i l’hem preparada a consciència. Ara és el moment de ser més equip que mai i d’estar molt units”, ha explicat el tècnic blaugrana després de l’últim entrenament abans del debut al torneig del KO.

S’apropa l’hora de la veritat i Muñoz n’és conscient: “Sempre es pateix. Normalment intentes visualitzar el possible partit que et trobaràs per contrarestar les virtuts del rival i per intentar que el teu equip tingui la identitat que un vol. Tot i així, tenim la tranquil·litat suficient per afrontar la Copa amb molta confiança”.

Debut contra l’amfitrió

El Barça debutarà a la competició aquest divendres a les 21.30 hores contra l’ICG Software Lleida, el conjunt a priori menys fort si tenim en compte la classificació actual de l’OK Lliga. “No obstant, la classificació de l’OK Lliga queda una mica al marge en aquest tipus de tornejos. El Lleida arriba en una bona línia de resultats, si bé és cert que sempre ha mantingut la mateixa línia de joc. Tindran molta confiança i la ciutat s’ha abocat en aquesta Copa. Per tant, màxim respecte per al Lleida”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();