fcb.portal.reset.password
Muñoz es recolza a la tanca del Palau

Ricard Muñoz, a la banqueta del Palau. / FOTO: ARXIU-FCB

S’arriba a la penúltima jornada amb els deures fets, però el FC Barcelona vol acabar la temporada amb dignitat i aquest divendres (21.00) s’acomiada de l’afició del Palau Blaugrana. “És el darrer dia al Palau i ha de ser una festa per a la gent que vingui. A més, ens donen el títol de l’OK Lliga i, per tant, ens volem acomiadar bé”, ha comentat el tècnic Ricard Muñoz.

El rival serà un Moritz Vendrell que tampoc s’hi juga res. Els tarragonins són, però, els vigents campions de la Copa del Rei. Segons Muñoz, però, això no suposa una motivació extra per als seus jugadors: “És anecdòtic”. “Nosaltres hem fet la feina i la Copa del Rei és aigua passada. No canviaríem l’OK Lliga i La Lliga Europea per la Copa”. És per això que el tècnic, recentment renovat, ha assegurat: “Ens prendrem el partit com un més”.

“No recordo cap partit al Palau que no t’obligui a guanyar"

Ricard Muñoz ha declarat que al Barça, encara que siguis campió, sempre hi ha l’obligació de guanyar: “No recordo cap partit al Palau que no t’obligui a guanyar. El Barça sempre té l’obligació de ser competitiu i ha d’intentar guanyar sigui quin sigui el rival i la pista”.

També ha explicat, quant als entrenaments d’aquests últims dies: “Estem intentant no abaixar el to físic d’una manera dràstica i fer coses que ens poden servir per a la temporada vinent d’una manera progressiva”.

“Ens hem de centrar a guanyar el partit i no hem de pensar en els gols que s’han de fer"

Ens cas de sumar sis gols en el partit contra el Vendrell, s’arribaria a la xifra rodona (també de rècord) de 200 gols en una temporada a l’OK Lliga. Aquesta, però, no és la prioritat de Muñoz: “Ens hem de centrar a guanyar el partit i no hem de pensar en els gols que s’han de fer. Si sumem els tres punts i aconseguim arribar a aquesta xifra, llavors serà fantàstic”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();