Ricard Muñoz: “El Noia vindrà amb la moral pels núvols”

Ricard Muñoz: “El Noia vindrà amb la moral pels núvols”

L’entrenador del Barça alerta de la perillositat del Noia Freixenet, però confia en l’estat de forma de l’equip: “Ens hem de prendre el duel com una altra final a l’OK Lliga”

El d’aquest dimecres al Palau (19.30 hores) és un dels quatre partits avançats de la 24a jornada de l’OK Lliga, un emparellament de màxima exigència. “Afrontem una setmana molt important. Després de l’ensopegada que vam patir a l’OK Lliga ja vam comentar que ens quedaven nou finals fins al final de curs. Crec que l’equip ha reaccionat bé des d’aleshores. El Noia vindrà amb la moral pels núvols després d’aconseguir una gran fita i nosaltres ens hem de prendre el duel com una altra d’aquestes finals. Haurem de posar-hi els cinc sentits per estar a l’altura”, ha assegurat aquest dimarts Ricard Muñoz.

El tècnic blaugrana ha destacat el potencial del rival però, alhora, confia en l’estat de forma del seu equip: “Segur que el Noia vindrà amb moltes ganes i amb molta il·lusió i que ens posarà les coses difícils. És un rival molt competitiu. A la primera volta ja va demostrar que ens pot posar en dificultats. No obstant, nosaltres també ens hem centrat molt en aquest compromís, ja que ara mateix és la nostra prioritat”. “Necessitem sumar els tres punts per mantenir la diferència al capdavant de la classificació”, ha afegit Muñoz.

Primer el Noia, després el Valongo

Finalment, qüestionat sobre les possibles similituds entre el Noia Freixenet i el Valongo, els dos rivals d’aquesta setmana, Ricard Muñoz els ha analitzat de manera individualitzada: “Són equips diferents. El Noia es basa en una defensa molt sòlida i en un atac compacte, amb bons xutadors de mitja distància. El Valongo és més agressiu a l’hora de defensar, té un estil de joc més directe i disposa de grans individualitats”. Tots dos conjunts passaran aquesta setmana pel Palau. De moment, l’atenció se centra en el Noia Freixenet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut