fcb.portal.reset.password
Pablo Álvarez supera el porter del Valongo en el llançament d'una falta directa

Álvarez supera Girao en el llançament d'una falta directa / FOTO: AD Valongo

La mala sort es va acarnissar amb Pablo Álvarez en l’entrenament de divendres al Pavilhao Municipal de Valongo. El ‘7’ del Barça va veure com se li trencaven els seus dos estics en la sessió preparatòria, un fet poc habitual. “No tenia cap més opció que agafar-ne algun dels meus companys. L’Albert, l’encarregat de material, em va comentar que el Matías Pascual en tenia tres i, després de consultar-l'hi, en vaig adoptar un dels seus”, recorda Álvarez amb un somriure.

Els estics són molt especials per a cada jugador i cadascú el porta adaptat al seu gust. “Havia de fer-me’l meu en poques hores. Vaig emportar-me l’estic a l’habitació, li vaig treure la cinta que li havia posat el Matías i la vaig tornar a posar com a mi em va millor. A més, li vaig demanar a l’Albert que li tragués una mica de pes. Vaig passar la nit amb l’estic al costat del llit”, confessa el màxim golejador del Barça a l’OK Lliga i, des de dissabte, també a la Lliga Europea.

Un hat-trick que pot valer una Final Four

Dissabte al matí, l’Albert va llimar a consciència l’estic de Pablo Álvarez, seguint les indicacions del jugador. A la tarda, el resultat no podia haver estat millor. Álvarez va marcar els tres gols del Barça a Valongo. L’últim, a més, amb una dedicatòria molt especial. “Just abans del llançament de la segona falta directa vaig veure l’Albert en una cantonada de la pista. Quan vaig marcar vaig dirigir-me cap a ell per dedicar-li el gol. S’ho mereixia!”, explica Álvarez, conscient que tot va sortir rodó. “L’estic, per cert, ja no l'hi torno, eh! És meu!”, especifica el davanter argentí del Barça. El proper dissabte dia 12, a les 12 hores, el tornarà a utilitzar al Palau per intentar sentenciar l’eliminatòria.

Tornar a dalt