fcb.portal.reset.password
Pablo Álvarez, celebra un gol al Palau

Álvarez, celebra un gol al Palau / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

Després d’un frec a frec apassionant amb Lucas Ordóñez, davanter del Coinasa Liceo, Pablo Álvarez s’ha convertit en el Pitxitxi més golejador de la història de l’OK Lliga, amb 56 gols. Les cinc dianes del blaugrana aquest darrer dissabte a Vic li van permetre capgirar la classificació de màxim golejador. “Estic molt content. Com a qualsevol altre davanter, em feia molta il·lusió. El Lucas ha rendit a un grandíssim nivell i la veritat és que ho tenia complicat. És un reconeixement que vull compartir amb tots els meus companys, ja que sense la seva ajuda no hauria estat possible”, afirma Álvarez.

El davanter del Barça ja havia estat Pitxitxi de l’OK Lliga la temporada 2009/10, quan militava a les files del Liceo. En aquella ocasió va compartir el guardó amb Toni Pérez, davanter del Cerceda. Tots dos van marcar 43 gols. Aquest cop el Pitxitxi és en solitari i tot fa pensar que no serà fàcil superar aquest registre de 56 gols. El ‘7’ blaugrana ha marcat 45 gols en jugada i 11 a bola aturada, ja sigui des del punt de penal o executant una falta directa. A més, tant a la pista del Monbus Igualada com a la del Vic, va ser capaç de signar un repòquer de gols.

Supera els 51 de Cairo i Borregán

Els 56 gols marcats per Pablo Álvarez aquest curs també suposen un registre històric en clau blaugrana, ja que fins ara el rècord de les últimes dècades el tenien dos grandíssims davanters com Gaby Cairo i Alberto Borregán. “És un honor assolir les xifres d’aquests dos referents de la història del Barça”, apunta Álvarez.

Tornar a dalt