Muñoz: “La feina ben feta ens ha donat aquesta recompensa”

Muñoz: “La feina ben feta ens ha donat aquesta recompensa”

El tècnic blaugrana assegura que està "molt orgullós" dels seus jugadors perquè "s'han refet d'una situació complicada" El bigolejador blaugrana Marc Torra ha declarat que “algú ha de marcar els gols, però qui guanya és l’equip i el seu increïble treball”

[[DES_1]]Amb l’alegria que comporta haver guanyat la Lliga d’Europa, Ricard Muñoz ha analitzat la final davant el Porto: “El partit ha tingut un guió que ja esperàvem, amb un marcador ajustat. En atac els hem tapat les opcions de contraatac. Amb l’1-1 no hem tingut l’encert d’altres partits però el domini i el control ha estat nostre”.

El tècnic blaugrana s’ha mostrat “orgullós dels grup de jugadors” i ha fet referència a l’estat de l’equip fa uns mesos: “m’agradaria fer memòria i mirar com estàvem. S’han refet d’una situació complicada”. És per això que Muñoz ha destacat que “la feina ben feta ens ha donat aquesta recompensa tan gran”.

Torra: “El Club havia posat molta il·lusió a organitzar-la i no podíem fallar”

Els jugadors blaugrana també han destacat el gran treball de desgast de tota la plantilla i la gran il·lusió que hi havia al vestidor per guanyar la Lliga Europea. “És un títol especial perquè fa molt temps que treballem per aixecar-lo”, ha assegurat Sergi Panadero. El davanter blaugrana també ha explicat que “el Porto és un equip molt ràpid però l’equip ha estat excel·lent per aturar-los”.

La plantilla ha remarcat també el fet d’haver jugat la Final Four al Palau Blaugrana. “El Club havia posat molta il·lusió a organitzar-la i no podíem fallar”, ha afirmat el bigolejador del Barça Marc Torra. El ‘8’ blaugrana ha rebutjat mèrits individuals, i ha assegurat que “algú ha de marcar els gols, però qui guanya és l’equip i el seu increïble treball”.

Egurrola: “És el màxim que podem aconseguir, i em fa il·lusió guanyar-la com a capità”

En el mateix sentit, el capità Aitor Egurrola ha afirmat que “no importen les actuacions individuals, el conjunt és qui decideix”. Un Egurrola que ha destacat: “És el màxim que podem aconseguir, i em fa il·lusió guanyar-la com a capità”. “És la meva novena Lliga d’Europa però sempre hi ha il·lusió per guanyar-ne més i aixecar el trofeu davant la nostra afició és una cosa que recordaré sempre”

Per últim, Xavi Barroso s’ha estrenat aquesta temporada com a blaugrana a la Lliga Europea. “He pogut ajudar amb un gol i estic molt content de guanyar-la amb la nostra gent”, ha explicat el mig del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut