fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz s'ha mostrat molt content amb el títol / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

[[DES_1]]Amb l’alegria que comporta haver guanyat la Lliga d’Europa, Ricard Muñoz ha analitzat la final davant el Porto: “El partit ha tingut un guió que ja esperàvem, amb un marcador ajustat. En atac els hem tapat les opcions de contraatac. Amb l’1-1 no hem tingut l’encert d’altres partits però el domini i el control ha estat nostre”.

El tècnic blaugrana s’ha mostrat “orgullós dels grup de jugadors” i ha fet referència a l’estat de l’equip fa uns mesos: “m’agradaria fer memòria i mirar com estàvem. S’han refet d’una situació complicada”. És per això que Muñoz ha destacat que “la feina ben feta ens ha donat aquesta recompensa tan gran”.

Torra: “El Club havia posat molta il·lusió a organitzar-la i no podíem fallar”

Els jugadors blaugrana també han destacat el gran treball de desgast de tota la plantilla i la gran il·lusió que hi havia al vestidor per guanyar la Lliga Europea. “És un títol especial perquè fa molt temps que treballem per aixecar-lo”, ha assegurat Sergi Panadero. El davanter blaugrana també ha explicat que “el Porto és un equip molt ràpid però l’equip ha estat excel·lent per aturar-los”.

La plantilla ha remarcat també el fet d’haver jugat la Final Four al Palau Blaugrana. “El Club havia posat molta il·lusió a organitzar-la i no podíem fallar”, ha afirmat el bigolejador del Barça Marc Torra. El ‘8’ blaugrana ha rebutjat mèrits individuals, i ha assegurat que “algú ha de marcar els gols, però qui guanya és l’equip i el seu increïble treball”.

Egurrola: “És el màxim que podem aconseguir, i em fa il·lusió guanyar-la com a capità”

En el mateix sentit, el capità Aitor Egurrola ha afirmat que “no importen les actuacions individuals, el conjunt és qui decideix”. Un Egurrola que ha destacat: “És el màxim que podem aconseguir, i em fa il·lusió guanyar-la com a capità”. “És la meva novena Lliga d’Europa però sempre hi ha il·lusió per guanyar-ne més i aixecar el trofeu davant la nostra afició és una cosa que recordaré sempre”

Per últim, Xavi Barroso s’ha estrenat aquesta temporada com a blaugrana a la Lliga Europea. “He pogut ajudar amb un gol i estic molt content de guanyar-la amb la nostra gent”, ha explicat el mig del Barça.

Bartomeu, a la llotja

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha presenciat el partit des de la llotja del Palau Blaugrana. També hi ha estat Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció d’hoquei patins. Ambdós van baixar al vestidor per felicitar al cos tècnic i als jugadors.

Tornar a dalt