Muñoz: “El resultat de la final serà molt ajustat”

Muñoz: “El resultat de la final serà molt ajustat”

“Hem de treballar amb el 6 a 2 que ens va fer el Porto i no amb el 7 a 0 amb què vam guanyar al Palau”, comenta el tècnic blaugrana

[[DES_1]]La cara de satisfacció de Ricard Muñoz contrastava amb la de Pedro Nunes. L’entrenador del Benfica ha lamentat “la manca de sort”, mentre que el tècnic blaugrana s’ha mostrat “molt content i satisfet” per no haver-se repetit la història de l'any passat i poder disputar la final.

“El Benfica també és un equip digne de jugar la final”, ha dit Muñoz, que ha destacat: “Hem tingut petits detalls” que no van ser-hi en la semifinal del curs passat contra el mateix equip.

El proper rival

Amb la victòria aconseguida aquest vespre, el Barça jugarà diumenge (12.00) una nova final contra un equip històric: el Porto. Un equip que va endur-se els elogis de Muñoz: “Contra el Vendrell he vist el millor Porto de la temporada, amb un criteri de joc molt ordenat”. El tècnic ha comentat que el conjunt de To nevés “ha estat capaç de refer-se en els moment de dificultat”.

Barça i Porto s’han enfrontat dos cops aquest curs a la fase de grups de la Lliga Europea. A Portugal, els blaugranes van caure (6-2), mentre que a la tornada van oferir una altra imatge (7-0). Preguntat per quin marcador s’havia de tenir en compte, Muñoz ha respost: “Hem de treballar amb el 6 a 2, més que no pas amb el 7 a 0”. “Cap d’aquests resultats serà real i el de la final serà més ajustat”.

Panadero: "Necessitem un altre Palau ple"

El jugador Sergi Panadero també ha explicat en roda de premsa, de cara a la final: “Necessitem un altre Palau ple, ja que hi ha situacions complicades en què és necessària l’ajuda del públic”. “Són factors que fan decantar la balança”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut