fcb.portal.reset.password
Marc Torra,amb la pilota a l'estic.

A Marc Torra li fa molta il·lusió guanyar la primera Lliga Europea. / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

És un dels jugadors més tècnics de l’equip. Els seus 38 gols a l’OK Lliga i els 10 a la Lliga Europea fan que sigui un dels homes més decisius de l’equip de Ricard Muñoz. El de Tordera (15/09/1984) té un ampli palmarès on només s’hi troba a faltar el trofeu de la màxima competició continental: “És un títol que se m’ha resistit”. Ara, davant l’afició del Palau Blaugrana, vol descobrir què significa ser campió d’Europa en clubs.

Com afronta l’equip el fet de jugar aquesta competició a casa?

Agraïm al club el que ha fet per intentar dur la Final Four a casa. Per a nosaltres és molt important poder jugar aquí, amb la nostra afició, a la pista que coneixem.

Quin Palau Blaugrana espera?

Estic ben segur que la gent vindrà, ens animarà i ens recolzarà com ha fet en els moments més importants de la temporada. Amb el nostre públic som més forts i ho hem aprofitat.

Aquest factor pista ja va funcionar d’allò més bé contra el Porto i el Valongo (7-0 i 7-1). Contra Benfica també creu que serà així?

No. Serà un partit ajustat i allà també tenen una pista de parquet. Nosaltres coneixem el d’aquí i per això tenim aquest plus de jugar a casa. Ens hem d’agafar a les vibracions del públic que vingui i posar-les dins la pista.

"Si Egurrola té vuit Lligues d'Europa no és perquè es regalin, sinó perquè s’han de treballar"

La Copa del Rei no es va poder guanyar, però l’OK Lliga està encarrilada. Fins a quin punt pot costar aconseguir aquesta Lliga d’Europa?

Quan arribes a la Final Four, a partits de tot o res, ja veus els jugadors que hi ha. Tant és si arriba un equip o un altre, tots els equips arriben a un nivell molt alt. Sí és veritat que l’altre dia vam guanyar a Lleida i tenim la Lliga pràcticament a tocar. Això ens ha de donar moral, confiança i il·lusió per jugar aquesta Lliga d’Europa amb les màximes il·lusions.

En el seu cas, no ha guanyat cap Lliga d’Europa. Li deu fer molta il·lusió aconseguir la primera...

Sense cap mena de dubte. És un títol que se m’ha resistit. Això et demostra que és molt difícil guanyar. Si en ‘Pulpo’ (Egurrola) en té vuit no és perquè es regalin, sinó perquè s’han de guanyar i s’han de treballar. A nivell individual em fa molta il·lusió i tinc ganes d’ajudar a l’equip perquè així sigui.

Què farà si la guanya?

(Rumia) No ho sé. Ara és molt aviat. Primer la vull guanyar, després en parlarem tranquil·lament.

Tornar a dalt