fcb.portal.reset.password
Els jugadors fan una rotllana després d'un partit al Palau

L'equip està mentalitzat per afrontar aquesta recta final / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

La temporada 2013/14 entra a la fase més decisiva i el Barça opta a endur-se dos títols de primeríssim nivell: l’OK Lliga i la Lliga Europea. Els de Ricard Muñoz són l’únic conjunt de l’estat espanyol que encara manté les opcions de guanyar aquests dos trofeus. A l’OK Lliga, únicament el Coinasa Liceo li podria prendre el lideratge i, en l’àmbit continental, el Benfica, el Moritz Vendrell i el Porto competiran amb els blaugranes per ser el campió d’Europa. Els dos equips portuguesos també estan immersos, juntament amb el Valongo, en la lluita per la Lliga portuguesa. El Moritz Vendrell, en canvi, és cinquè, a 22 punts del Barça.

Aquestes últimes set setmanes es preveuen espectaculars, amb vuit possibles partits contra rivals molt perillosos. El Barça es veurà les cares amb els quatre equips que ocupen la part alta de la classificació de l’OK Lliga (Coinasa Liceo, Vic, Reus Deportiu i Moritz Vendrell); ha d’anar a la pista d’un Calafell Tot L’Any en estat de gràcia i aquest diumenge té un desplaçament exigent a la pista d’un ICG Software Lleida que esgota les opcions de mantenir-se a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

Un repte majúscul

A més, el cap de setmana del 3 i el 4 de maig els de Ricard Muñoz tenen una cita clau, la Final a Quatre de la Lliga Europea. D’entrada, un duel a caixa o faixa contra el Benfica i, en cas de superar-lo, la gran final davant el Porto o el Vendrell, que ja va demostrar el seu potencial a la final de la Copa del Rei. Es tracta, per tant, de vuit finals. Vuit desafiaments que els jugadors i el cos tècnic blaugrana afronten amb la màxima il·lusió.

El calendari que queda

ICG Software Lleida – Barça (27/04/14)
25a Jornada OK Lliga

Benfica – Barça (03/05/14)
Semifinals Lliga Europea

Porto o Vendrell – Barça (04/05/14)
Final Lliga Europea*

Barça – Reus Deportiu (10/05/14)
26a Jornada OK Lliga

Calafell Tot L’Any – Barça (17/05/14)
27a Jornada OK Lliga

Coinasa Liceo – Barça (24/05/14)
28a Jornada OK Lliga

Barça – Moritz Vendrell (31/05/14)
29a Jornada OK Lliga

Vic – Barça (07/06/14)
30a Jornada OK Lliga

*Únicament en cas de superar el Benfica.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();