L’ICG Software Lleida, el rival del Barça als quarts de final de la Copa del Rei

L’ICG Software Lleida, el rival del Barça als quarts de final de la Copa del Rei

El conjunt amfitrió serà el rival dels blaugranes en els quarts de final de la Copa del Rei que es disputarà a Lleida del 27 de febrer al 2 de març En una hipotètica semifinal els de Ricard Muñoz se les hauran amb el guanyador del Vic – Cerceda

El Barça s’enfrontarà a l’ICG Software Lleida en el partit de quarts de final de la Copa del Rei de Lleida que se celebrarà del 27 de febrer al 2 de març al pavelló Onze de Setembre. El partit contra el conjunt lleidatà, l’amfitrió de la competició, es disputarà el divendres 28 de febrer.

El sorteig, que s’ha celebrat aquest dimarts a la Paeria de Lleida, ha definit el quadre de tota la competició, que comptarà també amb els emparellaments següents: Coinasa Liceo – Moritz Vendrell, Voltregà – Reus Deportiu i Vic – Cerceda. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la RFEP, Carmelo Paniagua, han presidit un sorteig en què els quatre primers classificats de l’OK Lliga partien com a caps de sèrie i, per tant, no es poden enfrontar entre ells als quarts de final.

"Haurem de treballar molt per superar el Lleida"

Ricard Muñoz ha expressat el seu punt de vista just després del sorteig: “La Copa és una competició totalment independent. Els equips fan un punt i a part respecte a l’OK Lliga. Haurem de treballar molt per superar un Lleida que estarà molt motivat i il·lusionat per fer-ho bé davant la seva afició. Estan acostumats a jugar a la seva pista i nosaltres haurem de plantejar el duel d’una manera totalment diferent al del Palau”. "Volem fer un bon paper i arribar tan lluny com sigui possible. És una competició complicada i molt oberta. Serà un espectacle molt bonic”, ha afegit el tècnic blaugrana.

El rival

L’ICG Software Lleida és l’amfitrió de la Copa del Rei. La temporada passada va guanyar al Palau Blaugrana (5-6) però els d’Albert Folguera han patit lesions d’homes clau, com Necchi i Rodero, i actualment ocupen la penúltima posició de la taula, cinc punts per sota de la permanència. Fa pocs dies van incorporar el madrileny Moi Escudero i la il·lusió per guanyar la primera Copa del Rei davant la seva afició el fa un rival a tenir en compte. En el duel de l’OK Lliga disputat al Palau, el Barça es va imposar 7 a 1.

Vic o Cerceda en una hipotètica semifinal

Les semifinals, que també s’han conegut aquest dimarts, han deparat que el rival del Barça, en una hipotètica semifinal, sigui el guanyador de l’eliminatòria entre el CP Vic i el CP Cerceda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut