L’equip demana el suport de l’afició en el duel de dissabte contra el Porto

L’equip demana el suport de l’afició en el duel de dissabte contra el Porto

Aquest dissabte a les 21 h el Barça intentarà remuntar els quatre gols de desavantatge respecte al Porto per acabar primer de grup a la Lliga Europea Recordem que els socis i els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta al Palau

El Barça i el Porto s’enfrontaran aquest dissabte, 22 de febrer, al Palau (21 hores) en un cara a cara apassionant de la Lliga Europea, un dels millors partits d’hoquei patins que es poden veure actualment. L’equip necessita el Palau de les grans ocasions per intentar remuntar els quatre gols de desavantatge respecte al conjunt portuguès. En cas d’assolir-ho, els de Ricard Muñoz s’enfilarien a la primera posició del Grup D i, per tant, tindrien el factor pista a favor en el futur encreuament de quarts de final contra el Liceo o el Valongo portuguès.

Recordem que els socis i els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta al Palau i que el preu de les entrades per al públic en general és de 9 euros. Fem que el Palau Blaugrana sigui una gran festa! Tu també jugues!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut