La vintena Lliga Europea per al Barça d'hoquei

La vintena Lliga Europea per al Barça d'hoquei

El conjunt de Ricard Muñoz ha guanyat la màxima competició europea després de tres temporades sense aconseguir-ho En una vibrant final contra el Porto al Palau Blaugrana resolta amb un 1-3, el Barça torna a regnar a Europa

La vintena Lliga Europea ja és una realitat. Al Palau Blaugrana, el Barça d’hoquei patins s’ha proclamat campió de la màxima competició europea després d’imposar-se per 1 a 3 al Porto. Una Lliga Europea que es resistia des de la temporada 2009/10, en què el Barça es va imposar en una Final a Sis a Valdagno.

El Barça suma ja 20 títols de la màxima competició europea i amplia el seu avantatge al capdavant del palmarès històric. I és que el segon equip amb més títols és el Reus, amb set. El rival en la final d’aquesta temporada, el Porto, suma dos trofeus, però no l’aixeca des del 1990.

Tornen a regnar

El conjunt de Ricard Muñoz ha tornat a imposar-se en una Final Four disputada al Palau Blaugrana. Davant de l’afició culer, el Barça d’hoquei ha recuperat el títol després de tres temporades sense aconseguir-lo. En el partit de semifinals, els blaugranes es van imposar per 2-3 al Benfica, l’anterior campió i botxí del Barça en l’última edició. D’aquesta manera, l’hoquei blaugrana torna a ser el rei d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut