La selecció espanyola, subcampiona de la Copa Llatina 2014

La selecció espanyola, subcampiona de la Copa Llatina 2014

El combinat espanyol de Jordi Gabarra i David Martínez, representants del Barça a la Copa Llatina 2014, va perdre contra Portugal (3-2) l’últim partit de la competició

Espanya no va poder reeditar aquest dissabte el seu domini a la Copa Llatina. Els joves jugadors de Quim Paüls van caure davant Portugal (3-2), l’amfitriona del torneig, i van haver de conformar-se amb la segona posició. França va superar Itàlia en el duel d’aquest dissabte i va completar el podi per segona edició consecutiva.

Com era de preveure, la selecció espanyola i el combinat portuguès s’havien imposat prèviament a França i a Itàlia i l’enfrontament d’aquest dissabte havia de decidir el vencedor d’aquesta Copa Llatina 2014 disputada a Viana do Castelo (Portugal). El partit, amb Martínez com a titular, va tenir un inici vibrant però el marcador no es va moure fins que van arribar els primers llançaments de falta directa. Marc Julià, jugador del Barça cedit al Noia, va avançar Espanya.

Portugal va quedar tocada però va tenir capacitat de reacció. Els gols de Vaz i Nunes van segellar la remuntada dels amfitrions, esperonats pel seu públic. La selecció espanyola es va bolcar a l’atac i Pinto va marcar el tercer per als portuguesos. Un penal transformat per Àlex Rodríguez a la recta final del partit va tornar a situar Espanya dins el duel però el marcador ja no es va moure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut