Fox, Martínez i Alabart són convocats amb la selecció espanyola absoluta

Fox, Martínez i Alabart són convocats amb la selecció espanyola absoluta

Els joves blaugrana s'estrenaran amb el combinat estatal absolut en un partit benèfic que es jugarà a Mieres el 4 de desembre El porter Guillem Fox i el jugador David Martínez ja van participar aquest octubre en el Mundial sub-20

Guillem Fox, Ignacio Alabart i David Martínez són els tres blaugranes convocats per disputar un partit benèfic amb la selecció espanyola absoluta. L’enfrontament es disputarà a la localitat asturiana de Mieres el 4 de desembre davant un combinat asturià.

Aquesta és la primera vegada que el porter Guillem Fox i els jugadors Ignacio Alabart i David Martínez entren a una llista de Carlos Feriche i, d'aquesta manera, agafen el relleu dels Campions del Món Sergi Fernández, Marc Gual i Xavi Barroso. Fox i Martínez van participar aquest octubre en el Mundial sub-20 a Colòmbia, mentre que el gallec Alabart va ser preseleccionat. Els tres esportistes formen part dels equips júnior, sub-23 i filial i, amb aquesta oportunitat, veuen recompensat el bon inici de temporada en una convocatòria formada per joves jugadors però amb experiència en seleccions inferiors.

Partit benèfic

L'enfrontament entre un combinat asturià i la selecció espanyola se celebrarà amb l’objectiu d’ajudar l’organització Buenos Amigos, que treballa a Mieres en el tractament d’addiccions i dóna suport a les famílies de les persones que pateixen aquests problemes. L’equip de Carlos Feriche estarà liderat per l’asturià Toni Pérez (Liceo) i la resta de companys dels blaugranes seran els gallecs César Carballeira (Liceo) i David Torres (Cerceda), el madrileny Francisco Fernández (Santa Maria del Pilar) i els catalans Ferran Font (Vic), Roger Presas (SHUM Maçanet) i Marc Grau (SHUM Maçanet).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut