FC Barcelona – Vilafranca: Aquí sempre plouen gols (6-2)

L’equip d’hoquei patins ha obtingut la sisena victòria a la Lliga amb gols de Torra (3), Gual, Reinaldo i Barroso El conjunt blaugrana ha decidit en una impecable segona meitat després d’arribar al descans amb empat a 2

Els més de 2.000 espectadors que han desafiat el mal temps i s’han acostat al Palau Blaugrana han marxat amb un altre sac de gols del Barça d’hoquei patins. La sisena victòria per golejada en sis jornades a l’OK Lliga ha estat davant d’un Vilafranca considerat com la revelació de la competició i que ha plantat cara fins al descans. A la segona part, els locals no li han deixat cap opció. Marc Torra ha estat la seva bèstia negra, amb tres gols.

Onze segons i gol!

Una vegada més, els nois de Ricard Muñoz han aparegut molt concentrats a la pista i s’han avançat tot just a la primera jugada. En aquest cas ha estat Torra, als onze segons, el que batia el porter Camps després d’una assistència de Pablo Álvarez. El Barça, doncs, ha controlat el partit pràcticament de principi a fi. Perquè després del gol s’ha fet amb el domini del partit, amb constants amenaces a Camps.

Del possible 3-0... al 2-2

Això sí, tot i el gol inicial, el Vilafranca es defensava bé i fins i tot s’atrevia amb contracops que Egurrola s’encarregava de resoldre. De mica en mica creixeria el setge. En tres minuts, entre el 12 i el 15, el Barça ha fet un pal (Pablo Álvarez) i ha disposat de dos penals. El primer l'ha aturat Camps a Torra, però el segon l’ha convertit en gol Gual. El partit era obert, sense gaires interrupcions i amb ràpides transicions per als dos bàndols. Ha perdonat el Barça i també ha viscut un gol fantasma de Matías Pascual.

Així, s’ha passat d’una de les múltiples aturades de Camps a un gran gol de Caldú, amb detall tècnic inclòs, i tot seguit Navarro firmava l’empat amb una rematada amb una dosi de fortuna. D’aquesta manera, s’arribava al descans amb una gerra d’aigua freda per als blaugranes i amb empat a dos al marcador.

Segona part majúscula

A la represa, el Barça ha tornat a sortir amb decisió i aviat Reinaldo li tornaria a donar avantatge amb un gran llançament (min 28). I això que Gerard Camps seguia amb el seu recital d’aturades. També Egurrola ha tingut una actuació lluïda. Entre ell i el pal han esvaït una bona opció d’Aguarón (min 33). A continuació, Barroso ha culminat una bona acció col·lectiva dels locals. 4-2 i començava el vendaval.

Un pletòric Marc Torra se n’ha apuntat dos més al seu compte particular per rubricar un hat-trick. En aquest segon temps, el Barça ha gestionat amb intel·ligència el seu marge. L’ha tingut completament sota control. El líder segueix en estat de gràcia.