FC Barcelona – Viareggio: Golejada i classificació (5-0)

Els blaugranes superen els italians i s’asseguren de forma matemàtica l’accés als quarts de la Lliga Europea Un gran partit de Sergi Fernández i els gols de Panadero, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Torra (pen) i Raúl Marín atorguen els tres punts

El FC Barcelona d’hoquei patins ja és als quarts de final de la Lliga Europea. Aquest dissabte s’ha desfet per 5-0 del Viareggio italià i ha segellat de forma matemàtica la seva presència a la següent fase continental. Un gran partit del porter Sergi Fernández i els gols de Panadero i Pascual al primer temps i els de Pablo Álvarez, Torra i Raúl Marín al segon han assegurat un còmode triomf al Palau Blaugrana.

Del 0-1 a l’1-0

I això que el partit ha arrencat igualat. L’equilibri, però, ha durat poc, fins que Panadero ha fet màgia per fer el primer gol. La seva diana ha arribat en una acció individual en què ha trencat la cintura de Motaran abans de superar Barozzi. En la jugada prèvia Sergi Fernández, que tornava a ocupar el lloc sota pals després de dos partits sense fer-ho, havia evitat el gol visitant. S’havia passat del 0-1 a l’1-0. Cop moral per començar.

Amb l’avantatge local haurien pogut caure alguns gols més per al Barça. Raúl Marín i Marc Torra han fregat el 2-0, però un encertat Barozzi ho ha impedit. Res ha pogut fer el porter dels italians en un gran llançament de Matías Pascual que ha agafat per sorpresa tot el conjunt visitant. Abans de la mitja part, a la qual s’ha arribat amb 2-0 al marcador, el veterà Alessandro Bertolucci ha estavellat una pilota al pal.

Tres travessers i tres gols

La segona meitat ha començat amb emocions fortes. Pablo Álvarez ha rematat al travesser, de la mateixa forma que els italians, que han topat amb la fusta en dues ocasions a la porteria blaugrana. I després dels travessers han arribat els gols... del FC Barcelona.

Pablo Álvarez ha fet el tercer en una acció en què s’ha elevat la pilota en un gran gest tècnic. Un minut més tard, gràcies a un penal forçat després d’una falta directa, Marc Torra ha segellat el quart i, en el tram final, Raúl Marín ha tancat la golejada local fent el cinquè en una incorporació pel carril central.

Durant aquesta segona meitat s’ha hagut de retirar de la pista durant uns minuts Sergi Fernández a causa d’un trau al cap. Afortunadament, el porter s’ha reincorporat ràpidament al partit i ha pogut completar una gran actuació.