FC Barcelona – Moritz Vendrell: Una altra festa al Palau (5-1)

El campió de l’OK Lliga ha vençut amb autoritat amb gols Pablo Álvarez (2), Torra, Marín i Gual

La festa ha estat completa al Palau Blaugrana. El dia que l’equip d’hoquei rebia el trofeu de campió de l’OK Lliga, el quadre que dirigeix Ricard Muñoz ha superat el Moritz Vendrell amb la mateixa superioritat amb què ha alçat el títol. Era la penúltima jornada del campionat i el Barça sentenciaria per la via ràpida.

Tot i no tenir res en joc des de fa setmanes, el líder no ha perdut la tensió competitiva. Ho demostrat des de bon principi davant del Moritz Vendrell. Si bé és cert que la primera ocasió clara l’ha tingut el visitant Creus, el conjunt blaugrana s’ha avançat per mitjà del Pitxitxi Pablo Álvarez al minut 8. De penal anotava el seu 50è gol a l’OK Lliga. L’altre ‘killer’ culer, Marc Torra, s’apuntaria el segon poc després en aprofitar un regal de Gual.

Els porters Egurrola i Puigbí s’havien erigit ja en protagonistes gràcies a les seves aturades meritòries. Els atacants locals trobaven espais i feien anar de corcoll el guardià del Vendrell, sobretot en contraatacs o en llançaments des de mitja distància. Un rebuig seu l’ha aprofitat Raül Marín per firmar el 3-0. Al descans, els homes de Ricard Muñoz tenien la feina molt ben encarrilada. Dominaven amb certa comoditat un rival tradicionalment incòmode.

199 gols

El Barça també sortiria molt intens a la represa i marcaria el 4-0 amb un tret de Gual (min 30). Això sí, el Moritz Vendrell buscaria no marxar de buit al Palau i es trobaria el premi amb un gol afortunat de Ferrer. El ritme havia baixat i els dos equips s’havien estabilitzat en nou faltes cadascun. La primera falta directa per al Barça ha arribat al minut 43 i Pablo Álvarez l’ha executat de forma magistral per fer pujar el 5-1.

Als últims set minuts els blaugranes han buscat l’històric gol 200 a la present edició de l’OK Lliga. Ho han intentat amb insistència Torra, Marín, Álvarez i Barroso, però Puigbí els ha guanyat la partida. També ho ha fet Egurrola a Miras en una falta directa. Finalitzava així una gran temporada d’hoquei patins al Palau.