FC Barcelona – Monbus Igualada HC: Sotrac inesperat (4-5)

Un gol de Molas de falta directa quan restava tan sols un minut ha decantat la victòria a favor dels visitants

Sense fortuna. El Barça ha caigut davant l’Igualada HC en el que suposa la primera derrota a l’OK Lliga. Els de Ricard Muñoz han manat en el marcador fins a l’equador de la segona part, en què l’Igualada ha pres les regnes del partit i ha sentenciat amb una diana de Molas en un llançament de directa a l’últim minut.

Sorpresa visitant

Forces igualades des de bon principi amb els dos conjunts apostant per un hoquei ofensiu. La primera opció ha nascut de l’estic de Vives, però Fernàndez ha aconseguit desviar el llançament. La resposta l’ha signat Torra, fent lluir Deitg, en l’execució d’un cop franc.

Els igualadins han intentat portar la batuta atacant mitjançant ràpides contres en les recuperacions. En una d’aquestes ha arribat el primer gol del matx. Baliu s’ha desplaçat cap al costat dret de la pista per col·locar la pilota entre Fernàndez i el pal. Abans, Sergi Pla havia enviat una pilota al pal.

Pascual i Marín, al rescat

A mesura que han avançat els minuts el conjunt de Ricard Muñoz ha anat recuperant la seva millor versió. La fluïdesa en el joc augmentava i sobretot les ocasions feien pensar que el gol no tardaria a arribar. L’empat, però, ha arribat des del punt de penal. Pascual no ha perdonat davant Deitg i ha igualat l’electrònic.

El gol ha fet recuperar la confiança als blaugranes, que han buscat amb insistència el segon gol del duel. L’Igualada no ha renunciat a les seves opcions però ha topat amb un Sergi Fernàndez pletòric.

Ambdós conjunts han vist blaves (Baliu i Reinaldo) però no han pogut aprofitar la directa corresponent per desempatar el matx. Als últims segons Marín, apareixent per darrere de la porteria, ha aixecat la pilota i l’ha clavat al fons de la xarxa (2-1, min 24).

Canvi de signe

Torra, des del punt de penal, ha pogut ampliar l’avantatge però el llançament ha fugit de la porteria visitant. Així, ha estat l’ocasió més clara durant l’inici del segon acte. En la primera més clara dels visitants ha arribat l’empat. Sergi Pla s’ha colat dins l’àrea i ha batut Fernàndez  (2-2, min 32).

Amb tot igualat ha arribat la sorpresa. Un xut d’Oller des de la seva àrea l’ha desviat Vives per posar l’Igualada per davant al marcador (2-3, min 38). El Barça s’ha tornat a llançar a l’atac i ha aconseguit empatar amb un llançament de penal de Pascual. La sort, però, ha tornat a somriure als visitants i, en un penal provocat per Vives, Fernàndez ha vist la blava per avançar-se i amb Egurrola sota pals ha arribat el quart gol visitant, obra d’Oller (3-4, min 44).

Tot i l’empat que ha aconseguit Torra després d’una recuperació de Pablo Álvarez, Molas, a l’últim minut, ha sentenciat el matx en un llançament de falta directa.