El Xavi Barroso més ambiciós torna al Barça després d'una temporada de cessió al Vendrell

El Xavi Barroso més ambiciós torna al Barça després d'una temporada de cessió al Vendrell

La temporada passada va jugar a les files del Moritz Vendrell i va guanyar la Copa del Rei i la Copa de la CERS Barroso, preseleccionat, podria jugar el Mundial d’Angola amb els també blaugranes Marc Gual i Sergi Fernández

Diu la dita que el temps acaba posant les coses a lloc. En el cas de Xavi Barroso, el temps que ha estat cedit al Moritz Vendrell ha estat perfecte per a la seva evolució, per al seu creixement professional i personal i, alhora, ha estat just amb un jugador del planter blaugrana que ara torna a tenir l’ocasió de formar part del primer equip del FC Barcelona.

Xavi Barroso espera molt de la propera temporada, però, com sempre, aplica la mateixa calma i càlcul mental necessaris que a la pista per no passar-se de frenada: “Estic davant d’una gran oportunitat, però sóc conscient que ningú m’ha regalat res. Si estic aquí és perquè m’ho he guanyat. De tota manera, no tinc cap dubte que parteixo de zero i hauré de treballar com el que més per tenir la confiança de l’entrenador.”

Orgullós del seu pas pel Vendrell

Enrere queda una temporada plena d’èxits. El modest Moritz Vendrell, amb un esperit competitiu encomiable i una qualitat innegable de jugadors com el mateix Barroso, Selva o Costa, va signar la temporada més reeixida de la seva història. A les files roig-i-negres, el mig defensiu blaugrana va ser clau en els dos títols aconseguits: Copa del Rei i Copa de la CERS.

“La temporada al Vendrell ha estat increïble. M’enduc moltes coses. No només en l’aspecte professional, que és evident que m’han ajudat, i molt. Crec que allà m’he fet més persona. Penseu que el fet d’anar cada dia en cotxe amunt i avall per entrenar-me (viu a Barcelona) em donava per pensar molt... I crec, i ho dic molt sincerament, que la meva etapa al Vendrell no la podré oblidar mai”, explica lleugerament emocionat Xavi Barroso.

Tornar al Barça per la porta gran

La fórmula de la cessió no sempre ha funcionat al FC Barcelona. De fet, hi ha nombrosos jugadors que han passat per l’hoquei formatiu blaugrana i que ara formen part de moltes plantilles de l’OK Lliga o d’altres campionats europeus. En aquest cas, però, Barroso va saber aprofitar la seva oportunitat: “Sabia que si ho feia bé tindria les meves opcions de tornar. I així ha estat. Estic supercontent, il·lusionat i amb moltes ganes de començar a ajudar perquè tornem a lluitar per tot. Tinc ganes que això comenci.”

Barroso és dels que pensen que el Barça ha de sortir a guanyar-ho tot: “Tenim equip suficient per guanyar-ho tot. I, si això no és possible, almenys per poder arribar a totes les finals. Som el Barça, un grandíssim equip, potser el club més gran dins del món de l’hoquei patins, i hem de saber què significa jugar per aquest escut. Espero que tots siguem conscients que ho hem de donar tot des del minut 1 de cada partit.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut