El Viareggio, un rival a tenir en compte

El Viareggio, un rival a tenir en compte

El FC Barcelona afronta aquest dissabte una nova cita europea a domicili davant el Viareggio italià El rival, entrenat per Massimo Mariotti, té els mateixos punts que els blaugranes (3) i els homes de referència de la plantilla són els germans Bertolucci

A Europa no s'hi val a badar. El FC Barcelona té aquest dissabte (21 hores) una nova cita europea a domicili contra el CGC Viareggio. Els italians són un rival a tenir en compte, i més si reben el suport de la seva afició.

Contra el Porto (6-2), els homes de Ricard Muñoz van patir la primera derrota europea i, per encarrilar la classificació als quarts de final, una nova desfeta a domicili obligaria a fer una segona volta sense cap error.

La veterania dels germans Bertolucci

Amb tres punts, el Viareggio té els mateixos que el Barça al Grup D de la Lliga Europea, liderat pel Porto (6 punts). Els italians van perdre el primer partit, a casa, contra els portuguesos per la mínima (3-4). De la mateixa manera, van vèncer els SKG Herringen en territori alemany (4-5).

L’equip de l’històric Massimo Mariotti –també entrenador de la selecció italiana– és una plantilla que combina joventut i veterania. Els seus referents són els germans Mirko i Alessandro Bertolucci, nascuts el 1969 i 1972, respectivament. També destaquen els argentins Montivero i Montigel.

Bona trajectòria a la Serie A

A la lliga italiana, de la qual s’han disputat nou jornades, el Viareggio té 20 punts, dos menys que el líder Forte dei Miarmi de Pedro Gil i Enric Torner. En el darrer partit de Serie A els de Mariotti van empatar contra el Bassano (3-3) en un duel en què Alessandro Bertolucci va acabar expulsat, fet que ha provocat una sanció de tres partits de competició regular.

El curs passat el Viareggio va quedar segon a la Lliga i va perdre la final del play-off davant el Valdagno. El mateix va succeir la temporada 2011/12, mentre que sí que va poder proclamar-se campió de la Serie A 2010/11.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut