El trofeu més preuat ja és al Palau

El trofeu més preuat ja és al Palau

El Porto, el Moritz Vendrell, el Benfica i el Barça, els quatre millors equips d’Europa d’aquesta temporada, lluitaran per aixecar-lo ben amunt

És el guardó més preuat del continent. Un total de 16 equips van començar el curs disposats a guanyar-lo però ara ja només hi opten quatre. El Porto, el Moritz Vendrell, el Benfica i el Barça lluitaran aquest cap de setmana per aixecar-lo en un Palau ple d’història. El fet de jugar a casa és un motiu d’orgull per a tots els components del primer equip d’hoquei patins blaugrana i la il·lusió és màxima. Sumar el vintè títol de Lliga Europea davant dels socis i aficionats del Barça és un repte molt difícil però engrescador.

El Barça és el gran dominador de la màxima competició europea de clubs, amb 19 títols al seu palmarès. El segueixen el Reus Deportiu, amb set, i el Coinasa Liceo i el Monbus Igualada, amb sis. Pel que fa a la resta de participants en la Final Four d’enguany, el Porto l’ha guanyat dues vegades (1986 i 1990), i el Benfica, una, la que es va celebrar l’any passat al Dragao Caixa de Porto. Per al Moritz Vendrell és la seva primera aparició a la fase final de la Lliga Europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut