fcb.portal.reset.password

Torras i Galbas en un entrenament de fa dues temporades al Muntanyà / FOTO: Arxiu - FCB

La pretemporada de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona ja està definida. L’equip que entrena Ricard Muñoz torna a la feina el dia 19 d’agost i marxa directament al complex del Muntanyà, a la comarca d’Osona, on s’estarà fins al dia 24 d’agost.

Els jugadors estan citats el mateix dia 19 a les 09.45 hores al Palau Blaugrana i des d’allà marxaran en autocar per començar aquesta estada de pretemporada de sis dies. Poc després, ja al mes de setembre, i un cop fetes les revisions mèdiques corresponents als Serveis Mèdics del Club a la Ciutat Esportiva, començaran a jugar un seguit de partits amistosos.

Amistosos de pes abans de la Supercopa

Un cop fetes les analítiques i proves mèdiques corresponents al principi de tota pretemporada –això serà el dia 2 de setembre–, arriba el moment de començar a posar en pràctica els conceptes que s’han treballat al Muntanyà.

El dia 6 de setembre es jugarà el primer amistós al Palau* davant d’un rival que encara està per determinar; una setmana més tard, el 13, hi haurà un atractiu FC Barcelona vs Argentina. El dia 20 s’enfrontaran contra el Voltregà. El dia 22 a Lleida es jugarà contra l’equip local –presentació del Lleida Llista Blava; el 29 de setembre jugaran a Les Comes l’homenatge a David Cáceres contra l’Igualada.

*Els partits que el FC Barcelona juga com a local seran al Palau Blaugrana –oberts uns minuts als mitjans, però sense públic.

La Supercopa d’Espanya es jugarà el 5 o el 6 d’octubre al Vendrell, encara amb horari i data definitiva per confirmar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();