fcb.portal.reset.password
Els jugadors fan una rotllana per celebrar l'OK Lliga guanyada al Palau

Els jugadors celebren l'OK Lliga 2013/14 / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

Amb la Lliga Europea i l’OK Lliga al sarró, el Barça té tres partits d’OK Lliga per establir un nou rècord de gols gairebé estratosfèric. Els de Ricard Muñoz ja n’han marcat 190 en les 27 jornades disputades fins ara, amb una mitjana espectacular de set gols per partit. Una xifra que ja li permet superar, de llarg, els 162 gols del Barça 2004/05 o els 160 que va marcar la temporada passada el Coinasa Liceo.

El repte és comprovar si l’equip serà capaç de batre la barrera dels 200 gols a l’OK Lliga, fet que suposaria una gesta sense precedents des de la creació de la competició, el curs 2002/03. Per fer-ho disposa de tres partits contra rivals de primer nivell, ja que els blaugranes han de visitar les pistes del Coinasa Liceo i el Vic, segon i tercer classificats, respectivament, i rebre el Moritz Vendrell al Palau.

Els gols, repartits entre tots els jugadors

Tots els jugadors del primer equip i el jove Jordi Gabarra han vist porteria aquesta temporada a l’OK Lliga. El que més n’ha marcat fins ara ha estat Pablo Álvarez (47), seguit per Marc Torra (42) i Raúl Marín (27), tres davanters que són una garantia de gol. No obstant, tampoc es poden menystenir els 21 de Matías Pascual, els 19 de Xavi Barroso o els 15 de Reinaldo García. A més, dos jugadors clau per a l’engranatge col·lectiu com Sergi Panadero i Marc Gual, també han estat autors de gols importants.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();