El Barça d’hoquei patins debutarà amb el Voltregà a l’OK Lliga

El Barça d’hoquei patins debutarà amb el Voltregà a l’OK Lliga

El sorteig s’ha celebrat aquest divendres a la tarda al Museu Olímpic de Barcelona

El FC Barcelona ja coneix el calendari de l’OK Lliga 2013/14 després que aquest divendres a la tarda s’hagi celebrat el sorteig al Museu Olímpic de Barcelona. D’aquesta manera, debutaran a la competició el cap de setmana de la 12 d’octubre a la pista del Voltregà. Un rival complicat, com ha reconegut el tècnic Ricard Muñoz. “Ens hauria agradat debutar a casa. El Voltregà és un equip que s’ha reforçat bé i crec que serà un començament dur”. L’entrenador haurà d’esperar una setmana per a l’estrena a casa, que serà davant el Tordera.

L’actual campió, el Liceo, visitarà el Palau Blaugrana a la jornada 13 de la primera volta. Això vol dir que a tres jornades perquè finalitzi la competició l’equip de Ricard Muñoz visitarà la Corunya, en un partit que, segons com vagi el curs, pot ser decisiu. També podria ser clau l’última jornada, en què els blaugranes hauran de visitar la pista del Vic. “Les tres darreres jornades són molt dures amb tres compromisos d’alt risc. Però si hem fet els deures esperem anar a la Corunya amb tota la confiança”.

D’altra banda, Ricard Muñoz preveu una OK Lliga molt més oberta que l’anterior edició. “Hi ha equips que s’han reforçat molt bé i crec que hi haurà més alternances a la classificació. Crec que equips com el Noia, el Blanes, el Voltregà, el Vic i el Vendrell plantaran cara”.

Tot i que encara queden unes setmanes perquè comenci la competició oficial, Ricard Muñoz veu l’equip molt concentrat en la preparació del curs. “La valoració és molt positiva ja que a aquestes alçades estan treballant amb molta intensitat. Hi ha ganes de competir i estem conscienciats per fer un gran any”.

J.1 Voltregà-FCB J.6 FCB-Vilafranca J.11 Reus-FCB
J.2 FCB-Tordera J.7 Lloret-FCB J.12 FCB-Calafell
J.3 Blanes-FCB J.8 FCB-Cerceda J.13 FCB-Liceo
J.4 FCB-Vilanova J.9 Noia-FCB J.14 Vendrell-FCB
J.5 Igualada-FCB J.10 FCB-Lleida J.15 FCB-Vic
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut