El Barça, campió de la Lliga Catalana de Veterans

El Barça, campió de la Lliga Catalana de Veterans

Els blaugranes van superar el Malgrat a la final (8-4) i es van proclamar campions de la Lliga Catalana de Veterans per quarta vegada a la seva història

Nou èxit per a l’hoquei patins blaugrana. Vilanova i la Geltrú va acollir la fase final de la Lliga Catalana de Veterans (LCV) i el Barça es va proclamar campió després de superar el Malgrat a la final. Els blaugranes s’han adjudicat quatre de les cinc edicions que s’han disputat fins ara. La Lliga Catalana de Veterans és una competició formada per 28 equips d’arreu de Catalunya, distribuïts en dues categories.

El Barça es va desfer del Noia en una ajustada semifinal (2-1), gràcies als gols de Toni Rovira i Óscar González. La final també va ser molt disputada però els blaugranes, amb un sempre eficient Tino Martínez a la porteria, van acabar superant el Malgrat (8-4). Gaby Cairo (5 gols), Óscar González, Toni Rovira i un gol en pròpia porta van decantar la balança del costat blaugrana. Lluís Segarra, Ivan Tibau, Josep Enric Torner, Joan Torner, Lluís Coll, Miquel Plaza i Xavi Segarra completen una plantilla històrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut