fcb.portal.reset.password
Matías Pascual, Barroso, Reinaldo i Torra celebren un gol al Palau

Pascual, Barroso, Reinaldo i Torra celebren un gol / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

Dos terços de l’OK Lliga completats. El Barça ha signat una gran trajectòria en les 20 primeres jornades de la competició de la regularitat i pot afrontar l’últim terç de l’OK Lliga des d’una posició de privilegi. Els de Ricard Muñoz presenten un balanç de 18 victòries, un empat i una única derrota, unes xifres que els permeten encapçalar la classificació amb 11 punts d’avantatge respecte al Coinasa Liceo i 17, respecte al Reus Deportiu.

Una situació molt diferent a la de fa tot just un any. Després de la 20a jornada del curs passat, el Barça era segon, a vuit punts del líder, el Coinasa Liceo i amb un balanç força pitjor que l’actual: 14 victòries, tres empats i tres derrotes. A més, aquesta temporada, els blaugranes han marcat més gols (137, en lloc dels 105 de fa un any) i, curiosament, han encaixat els mateixos (45).

El Barça vol tornar a recuperar el títol de l’OK Lliga i, de moment, va pel bon camí. Tot i l’ensopegada de diumenge al Palau, la situació continua sent òptima i els de Ricard Muñoz volen demostrar la seva qualitat en les 10 jornades que queden.

Les últimes 10 jornades

Vilafranca – FCB
FCB – Lloret
Cerceda – FCB
FCB – Noia Freixenet
Lleida – FCB
FCB – Reus Deportiu
Calafell – FCB
Coinasa Liceo – FCB
FCB – Vendrell
Vic – FCB

Tornar a dalt