El Barça afronta aquest dissabte un test de nivell davant el Porto

El Barça afronta aquest dissabte un test de nivell davant el Porto

El Porto és el líder de la Lliga portuguesa i és el rival més dur del Grup D de la Lliga europea Els homes de Ricard Muñoz tornen a l’estadi de Dragao amb l’objectiu d’esborrar el mal record de la semifinal del curs passat davant el Benfica

Després d’haver guanyat la Supercopa i d’haver protagonitzat un inici d’OK Lliga espectacular, el FC Barcelona té aquest dissabte (18.00 hores) una autèntica prova de nivell. El rival és el Porto i, en el partit corresponent a la segona jornada del Grup D de la Lliga europea, el Barça haurà de fer front a l’ambient del pavelló de Dragao.

El partit entre el Porto i el FC Barcelona és un dels més destacats dels que es poden viure a l’hoquei continental ja que ambdós equips són els líders de les seves respectives Lligues.

Duel de líders

Si el Barça està intractable a l’OK Lliga amb set partits guanyats, 56 gols a favor i 21 en contra, el conjunt portuguès ha superat amb èxit les quatre primeres jornades de la Lliga portuguesa  –34 gols realitzats i 12 d’encaixats– i comparteix liderat amb el Valongo.

Els dos equips també són líders al Grup D de la Lliga europea. Els homes de Ricard Muñoz van debutar amb una golejada al Palau davant l’SK Germania Herringen alemany (14-4) i el Porto va superar a domicili el Viareggio (3-4).

Retorn a Dragao

Un dels elements que caracteritzen els equips portuguesos és l’hostilitat de la seva afició, tal com va quedar demostrat en la final de l'any 2000. Els blaugranes juguen aquest dissabte a l’estadi de Dragao i hauran d’exercir el seu joc sota la pressió de la parròquia local. En aquesta pista, el Barça també vol oblidar l’experiència de la temporada passada. Allà es va perdre, a la tanda de penals, la semifinal de la Final a Quatre davant el Benfica.

La plantilla del Porto té jugadors de nivell com els internacionals Jorge Silva, el jove Helder Nunes i el davanter Ricardo Barreiros. Amb set gols, l’exjugador del Liceo és l’actual màxim golejador de la Lliga portuguesa. L’entrenador Antonio Neves també compta amb jugadors històrics com Reinaldo Ventura i el porter català Edo Bosch.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut