Efectivitat suprema a Europa

Efectivitat suprema a Europa

El Barça tanca la lligueta com a primer de grup després de golejar per 7-0 el Porto en l’últim compromís Els blaugranes signen uns registres envejables: cinc victòries, una derrota, 42 gols a favor i 15 en contra

Supremacia absoluta i números de campió a la fase de grups de la Lliga Europea. El Barça va tancar l’últim capítol amb una golejada davant el Porto (7-0) per seguir somiant. El conjunt de Ricard Muñoz ha signat uns registres envejables: cinc victòries, una derrota, 42 gols a favor i 15 en contra.

L’efectivitat ofensiva dels catalans els ha permès acabar primer de grups, després de golejar per 7-0 el Porto i recuperar el ‘gol-average’. Les 42 dianes que han sumat els han convertit en el segon equip més golejador de la lligueta, amb permís del Reus, també amb 42. El màxim, el Benfica, amb 43.

Sota pals, seguretat permanent. Les actuacions d’Egurrola i Fernández han servit perquè el Barça s’hagi convertit en l’equip menys golejat de la primera fase (15 gols).

El Valongo, a quarts

El Valongo, líder de la lliga portuguesa, serà l’últim escull del conjunt de Ricard Muñoz per arribar a la Final Four de la màxima competició europea. Els portuguesos, que van quedar segons de grup, han demostrat que són un conjunt poc golejador (26 dianes), però que són molt fiables en l’apartat defensiu: només han encaixat 16 gols, un més que els blaugranes. L’equip lusità va disputar la fase de grups davant l’HC Liceo, el Lodi i el Saint Omer. Van tancar la seva participació amb quatre victòries, un empat i una derrota.

L’anada dels quarts de final serà el 29 de març i la tornada, el 12 d’abril. El Barça jugarà la tornada al Palau perquè ha quedat primer de grup i se li atorga el factor pista a favor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut