L’Espanya de Fernández, Gual i Barroso, campiona del món (4-3)

L’Espanya de Fernández, Gual i Barroso, campiona del món (4-3)

La selecció de Feriche s’ha imposat a l'Argentina gràcies als gols d’Adroher, Bargalló, Gual i Gil, aquest últim a dos minuts per al final El combinat argentí, que semblava derrotat amb el 3-0, ha arribat a empatar la final

Espanya s’ha proclamat campiona del món per cinquena vegada consecutiva. La selecció de Carlos Feriche, formada pels jugadors blaugrana Sergio Fernández, Marc Gual i Xavier Barroso, ha tombat l’Argentina de Matías Pascual a la gran final per 4-3.

2-0 a la mitja part

L’espanyol ha estat el combinat que ha sortit més fort. A la mitja part guanyava per 2-0 gràcies a les dianes d’Adroher i Bargalló. A l’inici de la represa, el blaugrana Gual ha posat el 3-0 al marcador, que semblava deixar la final d’Angola mig resolta.

Però no ha estat així. Una genial reacció argentina ha fet que el partit passés del 3-0 al 3-3 a tres minuts per al final. Les dianes de Nicolia i Platero (2) han donat vida a una selecció que ha somiat el triomf pocs segons. Perquè el 3-3 ha durat ben poc, fins que Gil ha decantat el matx a dos minuts per al final.

D’aquesta manera, Espanya assoleix el seu cinquè títol consecutiu, el setzè de tota la seva història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut