CP Voltregà-FC Barcelona: Una gran arrencada (4-8)

El Barça debuta a l’OK Lliga amb una golejada a la pista del Voltregà, després d’una sortida fulgurant i una segona meitat embogida Pablo Álvarez (3), Raül Marín (3) i Torra (2) han estat els anotadors blaugrana

El Barça ha debutat a l’OK Lliga amb un matx elèctric i un triomf per 4-8 a la complicada pista del Voltregà. El flamant campió de la Supercopa agafaria embranzida aviat i es posaria 0-4 a la primera part. Però els osonencs, molt combatius, han pogut posar-hi emoció i ni amb 2-6 abaixarien els braços. En una successió de faltes i gols, els homes de Ricard Muñoz, letals, sortirien victoriosos.

Matina Pablo Álvarez

I això que no començava bé la tarda per als blaugranes. A la baixa ja coneguda del porter Sergi Fernández s’hi ha afegit la d’última hora de Matías Pascual, amb molèsties musculars. Sobre la pista, però, la cosa ha rutllat de seguida. Al minut 3, Pablo Álvarez ha recuperat la bola i ell mateix s’ha encarregat de batre per primera vegada el porter Torelló. I, poc després, el davanter argentí s’apuntava també el 0-2 amb una bona rematada (min 8). Entremig, Gual havia substituït Reinaldo, que havia sofert un cop i no tornaria a jugar.

‘Punch’ blaugrana

El Voltregà, molt renovat però amb el mateix patró (Ricard Ares), ha intentat reaccionar i topava una vegada i una altra amb la defensa culer o amb Egurrola. El joc del Barça s’ha vist condicionat per la novena falta, comesa al minut 14 (el balanç de faltes era 4-9). Tot i això, seguia atacant amb fermesa i efectivitat. Raül Marín s’ha estrenat a la Lliga de blaugrana amb gol. Era el 0-3, gràcies a un gran llançament llunyà (min 17).

I encara abans del descans, Marc Torra ha transformat una falta directa i semblava deixar el partit vist per sentència. De totes maneres, el Voltregà no es rendia i reduïa distàncies en una ràpida transició culminada per Vargas, després que Egurrola aturés un penal a Armengol.

Festival de faltes directes i gols

D’aquesta manera, els locals podien afrontar la segona meitat amb esperança. I més quan el mateix Vargas ha firmat el 2-4 al primer minut de la represa. Al minut 29, el Voltregà arribava també a les 10 faltes. A l’execució de la falta directa posterior, Pablo Álvarez col·locava el 2-5 al marcador i rebaixava l’ambient a Sant Hipòlit. Les distàncies es tornaven a ampliar al 33. Tirso Gómez ha vist la targeta blava i Raül Marín no ha perdonat en el xut de falta directa.

El Voltregà aprofitaria una de les seves faltes directes per marcar el 3-6, mitjançant Dani Rodríguez. Tots els esforços del Barça s’han centrat a mirar de controlar un partit amb un ritme molt viu. Tornava l’emoció amb el tercer gol d’un oportunista Vargas, el 4-6 a falta de set minuts. Havia sorgit d’una nova falta directa, com també passaria amb el 4-7 de Torra. Aquesta vegada sí, el matx es tancaria definitivament. Raül Marín ha posat la rúbrica amb el 4-8.