CP Cerceda – FC Barcelona: Marín lidera la reacció (2-5)

El Barça ha guanyat a la difícil pista del Cerceda després d’imposar el seu ritme a la segona part El jugador reusenc Raül Marín, amb tres dianes, ha protagonitzat una gran actuació que ha estat clau per capgirar el 2-1 amb què s’ha arribat al descans

Només l’Igualada havia guanyat fins ara al González Laxe. I el Cerceda ha tornat a demostrar aquest dimarts que, per guanyar a la seva pista, s’ha de suar de valent. I el Barça ho ha fet. Ha hagut de remuntar el 2-1 amb el qual s’ha arribat al descans i no ha pogut sentenciar el partit fins que Matías, Marín i Panadero no han trobat espais a la treballada defensa gallega.

Els tres punts sumats aquest dimecres permeten afrontar amb optimisme els quarts de final de la Lliga Europea contra el Valongo (dissabte 29, 19.00) i són un gran pas cap a la cerca del títol de l’OK Lliga. Falten set jornades i la distància amb el Liceo, segon a la taula, es manté a 11 punts.

Inici convuls

Havien transcorregut només dos minuts de joc quan el Cerceda ja ha demostrat quines eren les seves armes. El jove David Torres ha rematat una pilota que ha acabat al fons de la porteria blaugrana, defensada per Sergi Fernández. Pablo Álvarez i Marc Torra han tingut ocasions per respondre. Ha estat Raúl Marín qui, amb un xut llunyà, ha trobat un forat enmig de la defensa local.

L’empat tornava al marcador al minut 10 i semblava que s’arribaria al descans amb taules. Una acció de Jacabo Mantiñan des de darrere la porteria, però, ha tornat a avançar els locals. Just abans, Barrós havia aturat un penal a Marc Torra. El torderenc, a més, ha hagut de veure el final del primer temps des de la zona de banquetes per culpa d’una targeta blava. Sergi Fernández, amb accions destacades durant tot el partit, ha aturat la falta directa servida per Joserra i ha evitat un tercer gol dels blanc-i-vermells, que també hauria pogut arribar en una segona falta directa que Torres ha desaprofitat segons abans del descans.

Quatre gols en quatre minuts

La reacció dels homes de Ricard Muñoz no s’ha fet esperar. Als deu minuts de la represa Matías Pascual ha establert l’empat. Dos minuts més tard Marín ha fet el tercer gol del Barça gràcies a un bon xut des del vèrtex de l'àrea i, pocs segons després, el reusenc ha estat l’encarregat d’executar la falta directa que ha arribat amb la desena falta local. No ha fallat i ha completat la seva exhibició amb un 'hat-trick' que deixava dos gols de marge al marcador.

I la diferència s’ha ampliat amb una diana de Panadero al minut 40. Una acció que ha sentenciat el partit. Marc Gual ha vist una targeta blava al tram final, però Joserra no ha aprofitat la falta directa i el Barça, amb inferioritat numèrica, ha sabut mantenir el resultat.