fcb.portal.reset.password
Marc Gual, Reinaldo, Pablo Álvarez i Marc Torra s'abracen per celebrar un gol al Palau

Gual, Reinaldo, Álvarez i Torra celebren un gol / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

En aquest punt de la temporada els fets parlen per si sols. El Cerceda s’ha guanyat a pols l’adjectiu de conjunt revelació de l’OK Lliga. Els gallecs, que aquest curs tornaven a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal, es van classificar per disputar l’última edició de la Copa del Rei i, en el que portem de Lliga, ja s’han imposat al Coinasa Liceo, al Reus, al Moritz Vendrell i al Vic, entre d’altres. A més, de la seva pista n’han fet un fortí i únicament el Monbus Igualada ha estat capaç de guanyar-hi.

El Barça, per tant, afronta aquest dimarts un dels desplaçaments més complicats del curs (21 hores). El líder de l’OK Lliga, que ve de golejar el Lloret al Palau, vol emportar-se els tres punts de la Corunya i fer un pas més cap al títol. Ricard Muñoz podrà comptar amb Matías Pascual, gairebé recuperat de les seves molèsties musculars, però, en canvi, perd Aitor Egurrola. El capità blaugrana acaba de ser pare i el tècnic li ha donat permís per no viatjar amb l’equip. El seu lloc l’ocupa Octavi Tarrés.

Segona visita a Cerceda

El d’aquest dimarts serà el segon duel oficial entre el Cerceda i el Barça en terres corunyeses. El primer va ser el 24 d’octubre del 2009 (3-8). Juan Copa continua al capdavant d’un equip que enguany és un bloc en defensa i que, en atac, aprofita molt bé les ocasions que genera. Willy Domínguez aporta experiència a la porteria i José Ramón López i Joan Grasas, a la pista. Al seu costat, joves jugadors com David Torres, Gonzalo Pérez o Sergio Huelves estan oferint un bon rendiment i el Cerceda s’ha convertit en un rival que cal tenir molt en compte. Al Palau, el Barça va guanyar amb contundència (9-2) però aquest dimarts l’atenció és màxima.

Tornar a dalt