fcb.portal.reset.password

Raül Marín condueix la bola en el partit disputat aquest dijous. / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

A poc a poc l’inici oficial de la temporada 2013/14 s’apropa i el Barça es prepara a consciència. Els de Ricard Muñoz combinen intenses sessions de treball amb partits en què posen en pràctica els nous conceptes de joc introduïts pel tècnic blaugrana. Aquest dijous a la nit l’Arenys de Munt, equip que milita a la Primera Nacional Espanyola, ha estat el rival del Barça.

El FC Barcelona ha afrontat el test amb sis jugadors del primer equip –Aitor Egurrola, Reinaldo García, Sergi Panadero, Raül Marín, Marc Torra i Pablo Álvarez– i amb els joves Ignacio Alabart i Blai Roca. Recordem que l’equip té les baixes de Fernández, Gual, Barroso i Pascual, que ja són a Angola per disputar el Mundial amb les seves respectives seleccions.

Diumenge, a la presentació del Lleida

El proper rival dels de Ricard Muñoz aquesta pretemporada serà el Lleida. El duel es disputarà aquest diumenge 22 de setembre a les 12 hores al pavelló Onze de Setembre de Lleida, on se celebrarà el Trofeu Ciutat de Lleida. Abans, a les 10.30 hores, també es veuran les cares els jugadors de la categoria Sub-23 del Lleida i del Barça.

Tornar a dalt