fcb.portal.reset.password

Bartomeu, al vestidor amb l'hoquei. FOTO: G. PARGA - FCB

El president Josep Maria Bartomeu ha estat present aquest diumenge al Palau Blaugrana en la que ha estat la segona Copa d’Europa de les seccions aquesta temporada, la primera de l’hoquei patins sota el seu mandat.

“Aquests jugadors i aquest equip tècnic mereixien aquest títol. Han fet una feina increïble i la final ha estat molt maca”, ha comentat Bartomeu en declaracions a Barça TV.

Bartomeu, a més, ha volgut felicitar especialment l’entrenador de la secció: “Som els millors d’Europa i estem molt contents perquè és la primera Copa d’Europa del Ricard Muñoz, i esperem que no sigui l’última. Té tota la nostra confiança”.

El màxim mandatari blaugrana també ha parlat de l’alt nivell de les seccions, que ha situat tots els seus equips entre els quatre millors d’Europa: “L’objectiu del Barça sempre ha de ser arribar a les finals, fem equips per a això. Seria un somni aconseguir les quatre Copes d’Europa”, ha admès Bartomeu.

Vidal-Abarca, molt satisfet

El màxim responsable de la secció d'hoquei patins, Josep Ramon Vidal-Abarca, ha comentat després del partit que estan "molt contents per haver organitzat la Final Four". "Tots els culers hem d'estar orgullosos", ha afegit. Finalment, s'ha mostrat molt satisfet amb la comunió del Palau i l'hoquei: "El Palau ha estat impressionant i estem molt contents".

Tornar a dalt