fcb.portal.reset.password
Pla general del Palau Blaugrana el dia del Barça - Liceo

El dia del Barça - Liceo hi va haver 3.483 espectadors al Palau / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

Hi ha pocs partits tan atractius com el d’aquest dissabte al Palau (21 hores). Dos dels grans aspirants a ser a la Final Four de la Lliga Europea s’enfronten al temple blaugrana amb la primera posició del grup en joc. Ambdós conjunts han fet els deures i seran als quarts de final de la màxima competició continental. L’al·licient ara és saber quin dels dos equips ho farà com a líder del Grup D. El Porto arriba a la cita amb avantatge després del triomf al Dragao Caixa (6-2), però el Barça no descarta res i intentarà signar una gesta. D’entrada, vèncer el Porto i, a continuació, fer-ho per quatre gols de diferència.

Fa 14 anys que dos equips amb el potencial del Barça i del Porto no es veuen les cares al Palau. Tant l’un com l’altre encapçalen el palmarès de les seves respectives lligues i de jugadors de primeríssim nivell no els en falten. Antonio Neves compta amb jugadors de qualitat i experiència que afrontaran el duel disposats a no perdre aquest coixí de gols ni a renunciar, d’entrada, a endur-se la victòria. És per això que el suport del Palau serà clau i que un Palau com el de les grans ocasions serà bàsic per impulsar els blaugranes cap a la remuntada.

Nou dels dotze resultats d’aquest curs al Palau servirien

La dificultat de la gesta és màxima però la capacitat ofensiva del Barça de Ricard Muñoz aquesta temporada permet ser optimista. Un total de 9 dels 12 resultats d’aquest curs al Palau serien bons. Únicament els triomfs contra el Liceo (4-2), el Vic (4-1) i el Voltregà (6-3) no serien suficients per consumar la remuntada. El Palau ha estat un autèntic fortí i ha de continuar sent-ho en el tram més decisiu de la temporada. Tu també jugues!

Tornar a dalt