fcb.portal.reset.password
Aitor Egurrola saluda el públic mentre subjecta la Supercopa d'Espanya

Egurrola, amb la Supercopa d'Espanya / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

És una de les veus més autoritzades de la plantilla. Aitor Egurrola ha fet un petit parèntesi en les seves vacances per atendre Barça TV i www.fcbarcelona.cat. El capità blaugrana està orgullós del que s’ha aconseguit aquest curs: “Ha estat una temporada excel·lent. Ens ha faltat la Copa del Rei per obtenir la Matrícula d’Honor, però crec que hem d’estar molt satisfets”. “Aquest any hem donat una imatge de solidesa. La bona línia de treball ens ha portat a assolir aquesta gran regularitat”, afegeix Egurrola.
Muñoz ha aportat ordre i treball. Ha aconseguit posar el gran talent individual al servei de l’equip
El porter del Barça reconeix que la feina dels capitans és senzilla en un vestidor com l’actual i destaca la feina de l’entrenador: “Ricard Muñoz ha aportat ordre i treball. Ha aconseguit posar el gran talent individual al servei de l’equip”. “No obstant, en un club com el Barça, l’exigència és màxima. No es viu del que has guanyat. Si mires el que has aconseguit pots caure en l’autocomplaença”, alerta el jugador en actiu que més títols té al seu palmarès.
Aquest any em sento satisfet del meu rendiment
Finalment, pel que fa al seu rendiment sota pals, Egurrola parla sense embuts: “L’any passat, per diferents motius, va ser possiblement la meva pitjor temporada en l'aspecte individual. Aquest any em sento satisfet del meu rendiment”. Encara que no ho vulgui reconèixer, les seves intervencions han estat bàsiques per assolir gairebé tots els objectius del curs.

Tornar a dalt