Setè Campionat d’Europa consecutiu per a Espanya, amb Gual i Fernández de titulars

Setè Campionat d’Europa consecutiu per a Espanya, amb Gual i Fernández de titulars

La selecció espanyola d’hoquei patins es va proclamar aquest dissabte campiona d’Europa per setena vegada consecutiva en superar per 4 a 5 Portugal, l’amfitriona del torneig, amb els dos blaugranes a l’equip titular

La matinada de dissabte a diumenge es va disputar l’últim partit de la lligueta del Campionat d’Europa que havia de decidir el títol per a Portugal o Espanya. Els portuguesos, amfitrions del torneig, en tenien suficient amb l’empat per proclamar-se campions, però un gol de Jordi Bargalló a sis segons de l’acabament del partit va decantar el resultat final a favor dels homes dirigits per Carlos Feriche. El combinat espanyol, amb els blaugranes Sergi Fernández i Marc Gual a l’equip titular, va sumar així el seu setè títol consecutiu.

L’enfrontament va estar marcat per l’emoció i els intercanvis de gols entre els dos equips. Els portuguesos es van avançar amb dos gols que van ser igualats ben aviat per Gil i Bargalló. Abans del descans, els locals van tornar a posar-se per davant, però els homes de Feriche van tornar a reaccionar en la segona meitat. Amb el resultat igualat quan faltaven sis segons per acabar, Bargalló va decantar el resultat final a favor de la selecció espanyola, que suma així el seu setzè títol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut