Sergi Miras admet que l’equip “ha sabut reaccionar i canviar la dinàmica”

Sergi Miras admet que l’equip “ha sabut reaccionar i canviar la dinàmica”

L’únic fitxatge barcelonista d’aquesta temporada admet que el matx contra l’Igualada “és vital”

Sergi Miras és l’únic fitxatge que ha fet la secció d’hoquei patins del FC Barcelona. El mig defensiu barcelonista, exjugador del Coinasa Liceo, reconeix que la distància amb el seu exequip és gran però no insalvable si l’equip continua progressant com ho està fent en aquestes dues darreres jornades de l’OK Lliga. El cert és que el Barça ha recuperat l’alegria en el seu joc: marca gols i n’encaixa molt pocs.

Tenint en compte que és l’únic fitxatge d’aquesta temporada, com s’està adaptant i com es veu a nivell personal?

“La veritat és que m’he adaptat molt bé, els companys m’han rebut molt bé i estic com si portés molt de temps en aquest Club. La veritat és que no noto que hagi vingut de nou, sóc un més i això ajuda”.

Després de dues ensopegades seguides al Palau Blaugrana, creu que ara entren en una nova dinàmica després de les últimes golejades?

“Sí, la veritat és que havíem de canviar la dinàmica i hem sabut reaccionar. Portem un parell de partits en què estem jugant força bé i crec que si seguim així fins al final optarem a guanyar tots els títols”.

Creu que el partit d’aquest cap de setmana contra l’Igualada és d’una vital importància per tot el que comporta?

“Sí, és vital! S’ha de guanyar com sigui. A més l’Igualada és un equip que sempre ens ho posa difícil, ens coneixen i tenen un bon plantejament del partit contra nosaltres. És molt important de cara a jugar a casa la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea, i per això és important quedar primers de grup”.

A causa de la distància a la Lliga, la Lliga Europea i la Copa passen a ser objectius número 1?

“L’objectiu segueix sent guanyar-ho tot. Ara feia anys que no estava aquí però em vaig criar a la casa i des de petit sempre ens inculcaven que l’objectiu era guanyar-ho tot, i ara no ha de ser menys. Porto molt temps aquí. Sempre s’ha de lluitar per tot i fins al mes de juny hi haurà Lliga”.

En què creu que hauria de millorar l’equip per optar a tot?

Crec que estem millorant en el tema defensiu, ens fan menys gols. És bàsic que ens sacrifiquem tots defensivament i veiem que els resultats milloren. En atac tenim molta qualitat. A més, també estem millorant en sortir al contracop, també ho estem treballant i millorant i s’està notant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut