fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz i Ramon Cierco, aquest dilluns, al Palau / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Ricard Muñoz i Ramon Cierco, aquest dilluns, al Palau / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El FC Barcelona i Ricard Muñoz han arribar a un acord per prolongar el contracte de l'entrenador català fins al juny del 2014. Muñoz, que va agafar el primer equip després de la Copa del Rei el mes de febrer, no ha perdut cap partit des que dirigeix l'equip blaugrana.

L'entrenador blaugrana va ser el segon entrenador de Gaby Cairo la temporada passada i aquesta temporada el va substituir després de la Copa del Rei que es va disputar a Oviedo i en què el club blaugrana va caure a les semifinals. Amb Muñoz a la banqueta el Barça s'ha classificat per a la Final Four de Porto que es disputarà aquest cap de setmana.

Muñoz, content i agraït

Ricard Muñoz ha mostrat la seva satisfacció: "Estic molt content i molt orgullós però, sobretot, molt agraït per aquesta confiança. Espero que amb l'esforç de tots plegat puguem retornar aquesta confiança". "Quan va haver-hi aquest canvi d'entrenador, la prioritat era aconseguir els màxims èxits possibles. Lluitar fins al final a l'OK Lliga i classificar-nos per a la Final a Quatre. Crec que ho hem aconseguit. La meva situació personal quedava en un segon pla", ha afegit l'entrenador blaugrana.

Ramon Cierco, directiu responsable de l'hoquei, ha explicat els motius d'aquesta renovació: "Els resultats han estat molt bons i ens ha semblat que aquesta és la via natural per continuar governant aquest equip. Esperem aconseguir molts èxits".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();