Ricard Muñoz: “No es pot retreure res a l’equip perquè ha fet un esforç extraordinari”

Ricard Muñoz: “No es pot retreure res a l’equip perquè ha fet un esforç extraordinari”

L’entrenador blaugrana lloa l’actuació del seus homes tot i l'eliminació produïda a la tanda de penals contra el Benfica Aitor Egurrola ha valorat molt positivament l’evolució blaugrana en el tram final del curs

No ha pogut ser. El somni d’aconseguir la vintena Lliga Europea s’haurà d’amagar al coixí de la propera temporada. Ricard Muñoz ha lamentat el desenllaç del segon temps: “És una llàstima que a falta de 40 segons per al final ens hagin empatat el partit amb una jugada que nosaltres sabíem com s’havia de defensar”.  

El tècnic barcelonista, però, ha valorat molt positivament la feina feta pels seus homes: “No es pot retreure res a l’equip perquè ha fet un esforç extraordinari per arribar a una Final a Quatre”. Muñoz no s’ha oblidat de la tasca feta pels rivals: “Vull felicitar el Benfica per la seva victòria”, però ha volgut deixar constància que no vol que “ningú dubti d’aquest equip”.

Evolució positiva

“Espero que cap jugador se senti culpable si ha fallat algun penal o ha comès alguna errada”, ha exposat Aitor Egurrola després que la tanda de penals acabés en una derrota per als blaugranes. El capità també ha volgut valorar la bona evolució que ha mostrat l’equip: “Després d’un inici de temporada amb dubtes, el Barça ha arribat molt bé a aquest tram final de curs. Segur que tornarem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut