fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, en una foto d'arxiu / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

El Barça d’hoquei patins té aquesta setmana un dels reptes més importants de la temporada amb l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que es disputarà dissabte a la sempre difícil pista del Liceo (20 hores). Hores abans de començar l’eliminatòria el seu tècnic, Ricard Muñoz, ha valorat la situació de l’equip. “Estem satisfets de com estem evolucionant. A nivell defensiu segurament és la part que més s’està notant. I amb l’actitud hi ha un plus dels jugadors. A vegades ens hem de veure al límit per treure el millor de nosaltres. I ofensivament crec que també”. I ha afegit: “Estem en un procés de consolidació que ens fa arribar a dissabte amb totes les garanties”.

A més, Ricard Muñoz ha reconegut: “L’equip és conscient del que s’està jugant en aquest tram final de la temporada. Estem treballant moltíssim i amb il·lusió, sobretot en aquesta competició europea que comencem dissabte i pel que fa a la resta de l’OK Lliga. Estem en un bon moment”.

“Jugar contra el Barça no és fàcil”

“Des que vam saber que el rival era el Liceo vam començar a treballar el partit sense deixar de banda la Lliga”. Ricard Muñoz té clar que aquest enfrontament amb els gallecs és clau. “Anem a una pista molt complicada, la del campió d’Europa i el líder de l’OK Lliga. Ens espera un ambient molt hostil i en som conscients”. Amb tot, avisa: “No hem de cremar totes les naus perquè tenim la tornada a casa. Sí que és important donar la solidesa de grup que hem mostrat en els darrers partits i tornar d’allà amb el millor resultat possible”.

En aquests sentit, Muñoz afirma: “El Liceo té molta confiança en ell. Són l’equip a batre i juguem amb això. Ells veuen que són capaços de guanyar-nos a la Corunya i al Palau. Això és un factor a favor però jugar contra el Barça no és fàcil. El Barça és el Barça”. I opina: “No crec que ells hagin perdut el respecte tot i tenir aquesta confiança”.

A l’hora d’analitzar el Liceo, el tècnic apunta: “Combinen la veterania amb un equip molt jove, de molta qualitat i un estil de joc molt marcat. Jordi Bargalló lidera i fa anar l’equip com ell creu. És l’extensió de l’entrenador a la pista”.

Tornar a dalt