Panadero i Egurrola parlen de la importància d’aconseguir els tres punts a Candelária

Panadero i Egurrola parlen de la importància d’aconseguir els tres punts a Candelária

El terrible viatge de gairebé 24 hores marca la tercera jornada de la Lliga Europea L’equip marxa demà a la tarda, juga dissabte a la nit i no torna fins diumenge a la nit Tant el capità com Panadero creuen que és clau guanyar els tres punts

Sergi Panadero i Aitor Egurrola han parlat aquest dijous de l’important compromís que té l’equip blaugrana aquest proper dissabte a la nit a la pista del Candelária portuguès. El llarg viatge –de gairebé 24 hores– i la complexitat d’una pista en què la temporada passada hi van perdre per 3 a 2 –malgrat ja estar classificats-, fa d’aquest desplaçament de la tercera jornada de la Lliga Europea un partit clau.

Un triomf seria un pas important

Panadero reconeix que l’equip espera fer el seu millor hoquei per tirar endavant un matx que es preveu complicat per moltes circumstancies: “Es tracta d’un viatge llarg, que ja vam fer l’any passat. Sabem el que ens espera i la complexitat de jugar en aquella pista. Per a nosaltres és molt important aconseguir els tres punts. No deixaríem la lligueta encarrilada, però sí que faríem un pas important.”

En aquest sentit, el ‘Pulpo’ Egurrola reconeix que els portuguesos tindran ganes de fer-ho bé: “Segur que ens esperen amb ganes, i més després de l’ensopegada que van tenir en la primera jornada davant el Quévert francès. Caldrà estar molt concentrats i sortir a totes per tornar amb tres punts molt importants.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut