fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona defensarà a Oviedo el títol que va guanyar la temporada passada a Vilanova / FOTO: Arxiu - FCB

Els cinc dies que hi ha entre el 28 de febrer i el 3 de març de 2013 estan marcats amb vermell a les agendes de tècnics i jugadors del Barça d’hoquei patins, i és que en aquestes dates es disputa la Copa del Rei, un títol que reuneix el bo i millor de l’OK Lliga.

Un bitllet per al segon triplet

La Copa del Rei es disputarà al Palacio de los Deportes d’Astúries, a Oviedo, i els de Gaby Cairo tenen un repte tan complicat com ambiciós. En cas de proclamar-se campions de la competició, revalidaran el títol del curs passat i encadenaran un cicle de tres anys consecutius aixecant-lo. D’aquesta manera, completarien un triplet que només s’ha produït una vegada en la història de la secció, entre les temporades 1984/85 i 1986/87.

Vuit equips

La competició la disputaran els vuit millors equips de la fase regular de la categoria d’or de l’hoquei patins espanyol. Enguany, no hi ha cap conjunt amfitrió a la cita i, per tant, enlloc de ser set els conjunts que s’han de guanyar la plaça, s’hi afegeix un vuitè equip. El tall que donarà lloc a la selecció definitiva es durà a terme el proper mes de gener, coincidint amb el final de la primera volta del campionat. Els quatre conjunts que ocupin les places capdavanteres en seran els caps de sèrie en una Copa del Rei en la qual el Barça pot certificar la seva hegemonia en els últims temps.

Tornar a dalt