fcb.portal.reset.password

Torra i Fernández, durant el Media Day. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Marc Torra i Sergio Fernández són els dos jugadors del Barça d’hoquei patins que encara no han pogut aconseguir la Lliga Europea. Tots dos, tant el davanter de Tordera com el porter mallorquí, no volen tornar de Porto -ciutat en què es disputa la Final Four a partir de dissabte- sense la màxima competició continental al sarró. “Anem amb il·lusió i ganes. Ha de ser l’any de portar la Lliga Europea cap a Barcelona. No vull mirar enrere i les vegades en què he perdut”, comenta Marc Torra.

El seu company Sergio Fernández va en la mateixa línia: “Porto tres finals jugades i cinc Final Four disputades; és el moment de guanyar-la”, explica el porter, que afegeix que creu que és “una de les Final Four més igualades”. “El Porto té un gran equip, el Benfica, la meitat de la selecció; el Valdagno també té un equip perillós. Hem de portar el partir allà on vulguem”, ha explicat.

En el millor moment

Arribem bé mentalment, sobretot després de superar el Liceo dos cops. La Final Four és molt complicada, però confiem en nosaltres mateixos. Sento que és el nostre any”, comenta Torra, que també parla dels resultats de l’equip com a estímul davant una competició tan important. “Per resultats estem en el millor moment de la temporada. Fa molts partits que no perdem, hem evolucionat en el joc, també en defensa. I crec que hem potenciat el nostre joc. Ens ha donat tranquil·litat”, finalitza.

El Benfica, perillós

Fernández, per la seva banda, comenta com és el Benfica, el rival a les semifinals. “Els jugadors del Benfica són molt bons, tenen un joc d’atac i fan gols. Haurem d’estar molt bé els porters i també la defensa”. En aquesta línia també s’ha mostrat Aitor Egurrola, l’altre porter de l’equip de Ricard Muñoz. “Hem vist moltes imatges del Benfica. En moments determinants trenquen el partit, però tenen un joc molt anàrquic. Són bons tècnicament i això els fa perillosos”, explica el Pulpo sobre els portuguesos.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();