fcb.portal.reset.password

Marc Torra, celebrant un dels gols que va fer davant el Vic / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Marc Torra és conscient que l’equip no pot ensopegar més. És per això que el de Tordera, tot i avisar de les dificultats amb les quals es trobaran davant la revelació del Campionat, el Lleida Llista Blava, diu que cal mirar ja de “sumar de tres en tres”. Per superar l’equip que entrena Albert Folguera, però, caldrà fer les coses bé “per començar amb bon peu la segona volta”.

L’avís de l’Igualada, molt present

L’equip té molt present encara el que va passar el cap de setmana passat al Palau. És per això que caldrà aplicar-se: “Són partits complicats. Ja ho vam veure dissabte passat contra l’Igualada, que, tot i remuntar un resultat advers, al final les coses se’ns van torçar.”

Segons el ‘8’ del FC Barcelona, però, l’equip ja n'ha pres nota: “Ja hem tret conclusions del que va passar, i és per això que esperem començar bé la segona volta, fer un bon partit i trobar-nos novament com a equip per mirar de sumar de tres en tres.”

El Liceo fallarà?

“No sé si fallarà o no fallarà, tot això no crec que depengui de nosaltres. El que sí que és clar és que l’equip ha de pensar en el que tenim per endavant i des d’aquest dissabte ha de sortir a buscar els tres punts”, reconeix un Marc Torra molt centrat en la seva feina i en la de l’equip.


El Lleida, un equip ben treballat

Torra, autor de dos gols en la primera volta, reconeix que el rival de demà dissabte és un bon equip: “El Lleida és un gran equip. A principi de temporada poca gent hi confiava i jo ja vaig advertir que donarien maldecaps. La prova és que s’han classificat per a la Copa del Rei. Estan fent molt bé les coses, ja que a Lleida han perdut molts pocs punts. Està molt ben treballat, saben perfectament al que juguen i el seu entrenador segur que és el que els transmet. Ens costarà molt, però espero que al final dels 50 minuts el resultat es decanti a favor nostre.” 


Tornar a dalt